Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

Filmulete facute de soferi in curse

Recommended Posts

• 1 year later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Members

Auzi soferi, ce sofer se dau astia cu dubele de n-ai vazut in afara faptului ca nici nu i sa uscat cerneala de pe permis. si ala cu 7.5 t zici ca cine stie ce nava conduce. in linie dreapta si pe autostrada poate sa conduca si o femeie.

Ce greatza aveti in voi de va trebuie o baie in suc de lamaie sa va mai  reveniti.

• 2 weeks later...
  • Members

Sa jicnim se pare ca nu ne intrece nimeni , fie ca lucrezi pe 3,5-7-18 sau 24 ce conteaza e sa fi.. OM ..

nu pot intelege cum unii au asa aere doar ca se urca pe 3 trepte in cabina , nu am lucrat si sper sa nici nu lucrez pe septica dar chiar daca am sub scaun 430 ps nu inseamna ca sunt deosebit sau mai special ca alt coleg .

drumuri bune la toata lumea.......

• 1 month later...
  • Members

nu mai  vorbiti aiurea despre dubarii,eu de un an de zile fac europa pe duba ca nu am gasit pe tir,asta inseamna ca eu nu sint sofer,toti de pe forum va credeti marii soferii,a si am mai vazut ceva ca si de soferii de bascula vb urit,de ce numai soferii de tir sint profesionisti si restu ce sint?mai terminati cu treburi dastea.nu conteaza ca sintem pe dube pe bascula sau pe tir toti cistigam o piine,nu mai va dati mari tiristi ca nu sinteti.

• Members

Aici dau dreptate antevorbitorului meu.Vreau sa vad si eu un sofer care face asta doar de placere si fara bain.Foamea ne fugarete de acasa.Parerea mea e ca nu conteaza ce conduci ,conteaza a fii OM.Era o vorba,, sa fii domn e o intamplare,a fi om e lucru mare".

• 4 weeks later...