Members M a n u e l Posted May 8, 2012 Members Share Posted May 8, 2012 Caut coleg sau scoala de soferi care sa ma invete manevrele de parcare si cuplarea/decuplarea semiremorcii. Ma deplasez in tara, platesc la ora. Intentionez sa ma prezint la o proba pentru angajare, insa am condus doar camion cu remorca. Multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members M a n u e l Posted May 11, 2012 Author Members Share Posted May 11, 2012 Nimeni, nimic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members M a n u e l Posted May 16, 2012 Author Members Share Posted May 16, 2012 Nu stiti nicio scoala care sa aiba cap tractor? Sau vreun coleg care face o pauza prin Vaslui? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members costi 67 Posted May 16, 2012 Members Share Posted May 16, 2012 colegule mai fa practica prin rominia stai linistit ca nu inveti asa repede la descarcar la rampa dai cu spatele mai stai mai invata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members M a n u e l Posted May 16, 2012 Author Members Share Posted May 16, 2012 As face practica prin Romania daca as avea unde. Nici pe septica nu te mai ia nimeni fara experienta. Unde sa fac practica asta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members a(u)di Posted July 9, 2012 Members Share Posted July 9, 2012 As face practica prin Romania daca as avea unde. Nici pe septica nu te mai ia nimeni fara experienta. Unde sa fac practica asta? tu vrei doar practica sau vrei si sa te angajezi? am auzit ca la Hartl angajeaza fara experienta si te invata ei si-ti da si 600 de euro salariu pe luna... marfa! si eu imi bag dosaru la ei Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members truckerv Posted July 9, 2012 Members Share Posted July 9, 2012 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members AlexVAL Posted July 9, 2012 Members Share Posted July 9, 2012 dupa umila ta parere ce e mai complicat, camion+remorca sau TIR cap tractor + semiremorca? daca zici ca ai mers cu camion+remorca ar trebui sa sti sa dai cu spatele sa faci manevre, cel mai greu ansamblu de manevrat este cea cu protap(vartej) camionul cu remorca. Tir-ul e destul de usor de manevrat, doar lungimea cel face mai dificil, insa in rest e destul de simplu, nu vad ce ti-ar fi asa greu, daca zici ca ai mers cu celelalt ansamblu. Cine stie sa mearga cu remorca vartej, stie sa mearga si cu tirul si sa-l bage unde este nevoie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mihaila Gelu Posted July 9, 2012 Members Share Posted July 9, 2012 Caut coleg sau scoala de soferi care sa ma invete manevrele de parcare si cuplarea/decuplarea semiremorcii. Ma deplasez in tara, platesc la ora. Intentionez sa ma prezint la o proba pentru angajare, insa am condus doar camion cu remorca. Multumesc. Tati ... daca ai condus camion cu remorca ... esti jupan ! ... nu cred ca mai trebuie sa te umilesti pentru o manevra de doi bani ... ai incredere in tine ... capul sus .. si mergi la oricare interviu din lume !!! Eu personal am inceput pe Saviem cu remorca .... si cand am urcat pe cap tractor .... crede-ma mi s-a parut mult mai usor !! Putin curaj ... si din partea mea ... MULT SUCCES !!!~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members gti Posted July 9, 2012 Members Share Posted July 9, 2012 ai nevoie de putina atentie ,calm si incredere in tine....nimeni nu s-a nascut invatat....dupa cateva manevre cu masina goala intr-o parcare mare o sa-ti dai seama ca nu e chiar asa greu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Ionel Galatanu Posted May 21, 2014 Members Share Posted May 21, 2014 O scoala buna unde sa poti invata manevrele (au si cu ce ... ansamblu TIR) este in Barlad, judetul Vaslui. Daca vrei detalii, suna la acest nr. de telefon: 0730.00.79.90. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members likka Posted May 22, 2014 Members Share Posted May 22, 2014 sunt 2 ani de la ultima postare crezi ca inca mai cauta scoala?? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts