Members mad_driver2009 Posted January 13, 2010 Members Share Posted January 13, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Razvan(GRSu) Posted January 13, 2010 Members Share Posted January 13, 2010 Pe drumurile alea ar trebuii desfasurat Dakarul , sa vezi atunci competitie adevarata ! Oricum camioanele rusesti imi plac la nebunie ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members gogulica Posted January 13, 2010 Members Share Posted January 13, 2010 imi place ca se respecta coloana nu se intra in depasire Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members hermanrazvan Posted February 16, 2012 Members Share Posted February 16, 2012 Tirurile din rusia iasa de acolo dar un man,iveco,scania,etc sa fie 8x4,8x8 greu ies . Si cu masinile mici este asa uitativa lada niva este mai buna ca m-klass q7 x5 fiindca q7 are 2,500kg si se afunda in noroi pe cand niva are 1,400kg si iasa usor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Razvan Posted February 16, 2012 Members Share Posted February 16, 2012 Drumurile alea sunt undeva in Siberia si filmarea e facuta primavara dupa dezghet. Si cine stie cand e facuta filmarea. Va asigur ca nu sta treaba asa peste tot,se mai strica drumul dupa zapada,dar au grija sa il repare repede,se imprastie material antiderapant si se inlatura zapada de pe carosabil de 3 ori mai repede ca la noi.Ultima cursa am facut'o anul trecut in martie si au un mare + de la mine.Si alta chestie,la ei zapada nu e chiar asa mare insa gerul e aprig. Aveam -24 de grade la Orel pe 27 martie la ora 13:00. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members AlexVAL Posted February 16, 2012 Members Share Posted February 16, 2012 sunt unele zone din Rusia asta foarte inapoiate...dar am vazut si prin Australia trec aia cu tirurile prin desert, namol, apa si cate remorci trag dupa ei...profesionisti oamenii. E mai rau cand se lasa cu pagube. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts