Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Preavizul bata-l vina...


Vizitator Anonymous

Postări Recomandate

Vizitator Anonymous

Salut.

De curand mi-am dat demisia de la waberer's si astept sa ma duc la alta companie, numai ca cei de la waberer's imi cer sa stau acasa 20 de zile lucratoare in eventualitatea in care vor avea nevoie de mine sa merg sa fac ceva curse. Cealalta companie ar avea nevoie de mine "ieri" daca stiti ce insemna asta. Daca nu stau acasa in astea 20 de zile lucratoare si plec la celalalt job si ma suna in timpu ala...ce se poate intampla? Adica daca nu-mi onorez perioada de preaviz...care e consecinta sau consecintele?

Un lucru e cert, nu stau acasa ca boschetu pe 800 de lei pe luna salariul de baza la unchiu waberer...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Daca nu respecti preavizul, cei de la Waberers iti pot desface contractul de munca disciplinar. Acum nu mai exista carnete de munca, nu stiu exact unde se mai fac mentiunile astea, insa cel mai bine e sa intrebi la noua firma. Daca ei te accepta cu o decizie de desfacere disciplinara a contractului de munca, n-ar trebui sa fie nicio problema. Pe de alta parte, daca ei se razgandesc si nu te mai iau, ai putea avea probleme la un eventual nou angajator.

Sfatul meu e sa respecti perioada de preaviz, iar daca-i musai, nu fa pasul pana nu te asiguri ca noul angajator o sa te primeasca 110%. Vorbeste la departamentul de resurse umane.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Anonymous

Pai nu plec in cursa pana nu am un contract semnat la noua companie. Iti dai seama de asta M@nuel. Ce ma deranjeaza e ca ma tin acasa o luna pe salariul ala minim. Am mai multi colegi care n-au stat in preaviz.

Daca stie cineva exact ce se poate intampla il rog sa-mi spuna. Sunt sigur ca nu sunt singurul care si-a pus intrebarea asta, sau cu siguranta nu o sa fiu ultimul.

Winis o sa-ti raspund la topicul cu waberer's daca ai ceva intrebari. Aici este cu totul si cu totul alt topic. Multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • Members

Nu se intampla nimic stai linistit. Este voba doar de respect, daca tu doresti sa stai. Daca chiar sunt pusi pe tine pot sa iti faca cercetare disciplinara.... asta dureaza vo 30 de zile si o sa apara in adeverinta care ti-o dau ei dar treaba asta dureaza vo 30 de zile si nu se complica nimeni doar daca chaiar vor sa iti faca rau. Si apoi daca iti desfac contractu disciplinar asta  o sa iti apara doar in adeverinta pe care ti-o dau ei  si daca firma la care te duci te accepta asa nu-i nici o probl ca dupaia nu o sa imi mai apara  nicaieri. Iti zic 100%, am o cunostinta care  lucra in domeniu si am intrebat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.