Jump to content

BOGNASCO CONSULTING DIN BRASOV


Recommended Posts

  • Members

Un coleg care a plecat cu aceasta firma de recrutare si plasare de soferi pe teritoriul italiei daca poate sa ne informeze cat de serioasa este firma asta.

Astept si sunt curios poate sunt colegi care ma poate ajuta cu o informatie utila referitor la  toate promisiunile care au fost la interviul din Brasov si dacă totul a decurs  în aceeasi

ordine asa cum a fost discutat la interviu

Colegilor va rog sa dezvoltati cat mai multe informatii daca e ceva  necurat în toată povestea asta , sincer si eu am fost la interviu dar nu am fost din prima atunci cand am fost chemat am renuntat la acel interviu dar în aceeasi zi după ora 14 am fost contactat de domnita  care se ocupă de selectarea CV-urilor si mi-a propus un alt interviu

la interval de câteva zile, am încercat să nu lipsesc pentru a vedea ce si cum e, sincer nu am avut încredere că este ceva serios deoarece am luato în piept prin 2009 cu o firmă de acelasi calibru (recrutare soferi pentru ITALIA)care se numea pe atunci AZURO INTERNATIONAL din Pitesti care ma trimis la casale monferrato la maria.

Cred că acolo la casale monferrato au luato multi români muncind degeaba , cu comision 300 euro la pitesti si când ajungeai erai două săptămâni probă în echipaj după care trebuia să mai faci încă două săptămâni tot de probă spunând că nu ai suficientă experientă după spusele titularului si asa munceai de pomană pentru maria si groto si plecai cu fuga de acolo altii au fost si bătuti de patron si de fiul său.

De asta trebuie informatii cât mai clare pentru a ne putea feri de acesti intermediari excroci tepari.

Am fost la interviu fată-n fată cu italianul mi-a prezentat oferta dânsului dar nu au fost suficiente pentru a mă putea convinge să închei dosarul pe loc, asă că am trecut eu la pus întrebări de data asta trebuia să primesc eu ceva răspunsuri care să mă convingă să merg în italia prin firma lui.

După mai multe discutii purtate cu italianu am solicitat un număr de telefon al unui coleg care a plecat cu două trei săptămâni înainte să mă conving singur nu să mă convingă el.

Italianul  vorbea bine româneste a început să nu mai aibă răspunsuri la întrebărilor mele din peste 6 ani de experientă în domeniu a spus că trebue să plece la o întâlnire .

Asa am renuntat la plecare ,acum nu stiu dacă am ratat plecarea sau am luat decizia cea mai înteleaptă, odată muscat îmi este frică să mai calc gresit.

Drumuri bune colegilor.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.