Jump to content

Oare cat castiga acesti oameni ??


Recommended Posts

  • Members

dupa cum se vede nu prea este

Acel traseu este "Drumul Mortii" situat prin Bolivia in America de Sud, pe acelas drum se poate circula si de la deal si de la vale...depinde cum prinzi ghinionu sa te intalnesti cu vreunu. Este foarte stramt pentru camioane. Un drum asemanator mai exista prin Peru tot in America de Sud, unde un sofer cu adevarat profesionist se aventura cu un articulat Scania G480 si a fost ales si de Scania Driver Competition ca cel mai bun sofer.

Link to comment
Share on other sites

  • Members

mai mult decat iti poti imagina....dar fac show tv, nu sunt tiristi de o viata.

Chiar ca sunt "tiristi" adevarati, ca doar de asta i=a luat History pt emisiuni.... Urmareste toate episoadele IRT si ai sa vezi... Vezi ce inseamna IRT(Ice Road Trucker)... Numai actori de la History nu sunt aia  ;)

Link to comment
Share on other sites

  • Members

Stiu ce inseamna IRT adica Ice Road Truckers, primul  facut in Canada pe gheata si zapada, al doilea facut in Bolivia pe munti cu niste camioane mai vechi. Poate ca aia Hugh, Alex si Roland is intr-adevar tiristi. Mai si gagica aia Lisa, le are cu soferia. Pe multi i-au mai schimbat. Oricum poate si tu te-ai descurca vazandu-te in situatia exacta si trebuie sa iesi din ea, te concentrezi si mergi mai departe.

Link to comment
Share on other sites

  • Moderators

e un alt gen de emisiune gen divertisment,cauta trasee periculoase si au ales citiva soferi pentru imagine,adica cei care lucreaza zilnic pe acele trasee nu sunt soferi? cred ca nu,ei nu sunt filmati si nici fitosi,eu personal am fost deranjat de gestul celui care a oprit circulatia strigind ca e american,adica mai pe intelesul nostru ca el poate face orice... :P

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonymous

    IRT a inceput dintr-o idee foarte buna,si anume un documentar despre viata soferilor care fac drumurile de gheata din Canada si Alaska....Vazind ca au popularitate,au inceput sa-i plimbe peste tot in lume(India,Nepal,America Latina),dar,in loc sa foloseasca soferii locali(care n-ar fi vorbit prea bine engleza,n-ar fi avut cine stie ce glumite in program si una peste alta n-ar fi dat prea bine la public)i-au platit pe astia sa se dea in spectacol si sa faca pe mascaricii.....Sunt convins ca multe chestii sunt regizate,certurile dintre ei,iesirea unora din competitie,etc doar ca sa faca audienta!IRT nu mai are nimic documentar,este doar show,pe principiul celuilalt serial cu care sunt in competitie,Toughest Trucker!Si acolo sunt vreo 8 trucker-i(un american,un canadian,un australian,un neo-zelandez,mi se pare ca si un sud-african si niste europeni)pe care-i plimba peste tot prin lume(America,Australia,Noua-Zelanda,America de S,etc).Nici unul din serialele astea nu mai sunt documentare,e doar spectacol ca sa faca audienta si deci bani!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.