Jump to content

Recommended Posts

 • Members

salut baieti,este primul meu post pe acest site asa ca scuzati emotiile ;).vreau si eu sa colaborez cu austriecii astia,am schimbat doua mailuri cu un om deal lor si a ramas sa-i dau nr. de telefon ca ma suna el(urasc chestia asta).A trecut o sapt. si nimic,mai am vreo sansa,sint seriosi sau...?Multumesc mult pt.eventualele raspunsuri si informatii.

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Am sa va raspund eu la aceasta intrebare. In luna februarie cand m-am decis sa colaborez cu cei de la Express Kuriei, nu stiam prea multe despre ei, decat ca gasisem anuntul pe internet, cautau colaboratori, era un domn in Salzburg care vorbea romaneste si care mia oferit mai multe informatii. Ceea ce spuneau ei acolo, suna foarte bine, curse regulate, masina la dispozitia lor, intr-o vesnica miscare. Daca nu se atingea o cota, se angajau ei sa iti dea bani si sa iti acopere cheltuielile. Am zis ca ar fi bine sa incerc. Am mers pana la Salzburg, am semnat contractul, care este in germana, am instalat pe masina GPS-ul lor, din banii mei si am inceput colaborarea. In prima saptamana, mi-au plimbat soferul din Austria in Danemarca. Acolo a descarcat, pauza 3 zile. Intr-un final l-au mutat pe Germania, km pe gol, ca de acolo are ce incarca. L-au tinut pe Germania, pretul minim de care ei ziceau pe km, nici vorba. Mult mai mic. A ajuns in Franta. Acolo a stat 5 zile, am inceput sa sun la dispeceratele lor, sa vad ce se intampla. Imi tot ziceau ca nu au curse, Franta este o tara care are curse putine, iar pretul/km este foarte mic, de abia imi acoperea motorina. Realocat in Germania. De fiecare data mi se spunea "ia cursa asta, chiar daca pretul/km e mic, numai sa te aducem intr-o zona unde se plateste bine, o sa iti scoti banii la cursa urmatoare" Si asa am tinut-o vreo 2 luni pana cand a intrat prima scadenta a facturii catre ei. Am decis sa intrerup contractul cu ei, am adus soferul acasa si acum, de 2 luni ma chinui sa imi recuperez banii de la ei. Acum ma gandesc sa contactez un avocat din Austria pentru a vedea ce e de facut.

Cam asta este experienta mea cu cei de acolo. Nu sunt seriosi deloc. Colaborez cu o alta firma din Germania si nu se compara, dieferenta de la cer la pamant.

Domnilor va doresc drum bun.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • Members

  NESERIOSI,NESERIOSI,NESERIOSI

  exact la fel ca si colegul CRISTAUP

O firma care nu sunt in stare sa-si respecte contractul,nu au de lucru si mai mult de atat nici nu platesc ce au de platit.

Feriti-va de aceasta firma daca nu vreti sa umblati prin tribunale sa va recuperati banii.

o zi buna Domnilor si numai bine.

DRUMURI BUNE la toti colegii  ;)

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • Members

salutare, ce stiti  de firma asta.. express kurier europa din salzburg? asigura km multi pe luna? dar cu banii ? daca ma puteti ajuta si pe mine cu detalii despre ei daca sunt seriosi, pentru ca observ ca toti care ati comentat de rau aici v ati facut conturile in aceeasi zi in care ati postat..este ciudat...multumesc o seara buna

Link to comment
Share on other sites

 • Members

pentru domul care avea o masina purtata toata europa

cristaup

incearca la heritage int dover 01304201333

mie imi da de lucru de peste 3 ani non stop (una intr-una,cum zice ardeleanu) o fi mult o fi putin ,incearca ,vb doar engleza,iti pot garanta ca de 23 de ani platesc in 15 a fiecarei luni,iti dau motorina ,amu restul te descurci,sa ai drumuri bune

Link to comment
Share on other sites

 • Members

salutare, ce stiti  de firma asta.. express kurier europa din salzburg? asigura km multi pe luna? dar cu banii ? daca ma puteti ajuta si pe mine cu detalii despre ei daca sunt seriosi, pentru ca observ ca toti care ati comentat de rau aici v ati facut conturile in aceeasi zi in care ati postat..este ciudat...multumesc o seara buna

Colegule iti spun eu ca nu e ciudat nimic aici... Cunosc o suma de persoane care au de recuperat o gramada de bani de la ei. Unii i-au dat si in judecata. Eu am de luat destui bani de la ei, au 5 sedii e o harababura acolo... daca vrei sa fii plimbat ca o minge de ping pong nu ai decat sa te duci la ei. Bani cu taraita, curse la fel, am stat in franta 10 zile in iulie ca nu aveau curse retur de germania, am stat in germania aproape 2 sapt. fara cursa in august ca erau companiile in concediu... si uite asa.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • Members

salut colegii

am ajuns la firma asta prin cineva

sunt neseriosi cu plata

am reziliat contractu cu iei din cauza neplatii facturilor

daca fcturam 2000e ami bagau an cont 300e si ma duceau cu vorba

neam adunat mai multi colegi si deschidem proces sa recuperam bani alta posibilitate nu este

am de recuperat 6000e

eu va sfatuiesc sa nu va ancurcati cu ei ca nu va recuperati investitia ,nu mai se pune problema de castig

si va mai si obliga sa va montati pe masina un gps de 1200e care al platiti din bani vostri

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Colegii , si eu am bani de recuperat de la Express Kurier . Rezilierea le-am trimis-o dar nu-mi da bani . Cum pot lua legatura cu voi ca sa vedem cum facem ca sa recuperam banii ? Va las un nr . de telefon ca sa ne auzim :

0742 942 512

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonymous

Aceasta firma EXPRESS-KURIER EUROPA GMBH este cea mai nenorocita firma posibila, nu cred ca mai exista o alta firma de genul asta. Chiar daca esti tu de vina sau sunt ei tu va trbui sa platesti.

NU FACETI GRESEALA SA SEMNATI CONTRACT CU EI.  NU AVETI NICIO SANSA SA VA RECUPERATI BANII.

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonymous

Am mers pana la Salzburg, am semnat contractul, care este in germana, am instalat pe masina GPS-ul lor, din banii mei si am inceput colaborarea. In prima saptamana, mi-au plimbat soferul din Austria in Franta. Acolo a descarcat, pauza 12 zile. Intr-un final l-au mutat pe Germania, km pe gol, ca de acolo are ce incarca. L-au tinut pe Germania inca 5 zile, pretul minim de care ei ziceau pe km, nici vorba. MULT MAI MIC. Dupa 5 zile iau dat cursa si a ajunsiar in Franta. Acolo a stat iar 7 zile zile, am inceput sa sun la dispeceratele lor, sa vad ce se intampla. Imi tot ziceau ca nu au curse, Franta este o tara care are curse putine, iar pretul/km este foarte mic, de abia imi acoperea motorina. A fost adus in Germania dar pe banii mei. De fiecare data mi se spunea "ia cursa asta, chiar daca pretul/km e mic, numai sa te aducem intr-o zona unde se plateste bine, o sa iti scoti banii la cursa urmatoare" Si asa am tinut-o vreo 2 luni pana cand a intrat prima scadenta a facturii catre ei. Am decis sa intrerup contractul cu ei,iar ei mi-au trimis pe mail ca imi va opri banii pina la sfirsitul trimestriului chiar daca este vina lor ca nu au curse si ca nu plateste la timp, ei se leaga de contract ;CE NU AI SEMNAT CONTRACTUL?????/ asta fiind raspunsul la orice intrebi, am adus soferul acasa si acum, de 2 luni ma chinui sa imi recuperez banii de la ei. Acum ma gandesc sa contactez un avocat  pentru a vedea ce e de facut.

Nu sunt seriosi deloc. asta este experienta mea cu cei de acolo.

Domnilor va doresc drum bun.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...
 • Members

Am lucrat cu ei 2 luni dupa care am plecat in tara ca nu mai aveam bani si ei tot spuneau ca voi primi bani dar sa lucrez in continuare ca se rezolva in cateva zile cu bani. Firma Kurier Expres Europa este o firma care face contracte pe banda rulanta ca asa castiga ei de la prosti ca noi. Procedeaza la fel cu toti le spun ca o sa fie sunati dupa care trec la planul 2 unde iti spun ca trebuie sa te grabesti sa te duci la ei sa semnezi contractul (care este in germana si tu nu primesti unul in ROMANA SAU ENGLEZA cum ar fi normal ) NU SEMNATI FRATILOR. Te obliga sa ei si un gps de 1200 euro ca sa poti sa lucrezi cu ei. Sunama daca vrei detali mai multe 0763658641

Link to comment
Share on other sites

 • 7 months later...
 • Members

Express Kurier Europa -Fürth, Hannover, Kelsterbach si Erkrath - Germania si Salzburg -Austria , este o Firma specializata de a insela Transportatorii Romani ,nu respecta absolut nimic din contractele semnate,numai promisiuni si minciuni,astepti pt.o cursa sigur 8-10 zile si apoi faci km pe bani tai doarece zic ca au incarcari la sute de km distanta !!! Dupa 2 luni sa constati ca nici nu platesc facturile scadente . !!! Atentie Mare la aceasta Firma deoarece acesta este profilul lor de TEPARI si nu au nimic comun cu trasnportul de marfuri !!! Sitemul lor de lucru este de a lua o marfa de pe o Bursa din Germania si sa o deie mai departe, deoarece ei nu-si mai respecta obligatiile de plata catre adevarati transportatori ! Persoana care conduce aceasta inselatorie este o femeie din Serbia , care stie si romaneste !!! Aceasta individa mai are apoi tupeul sa zica la telefon , ca asta este problema ta ca astepti 7 zile o cursa si faci sute de kilometri cu Masina goala pe bani tai !!! Pentru mai multe detalii pot fi contactat la tel-nr.+436644331372

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonymous

Cine are de recuperat bani de la EXPRESS KURIER EUROPA sa se adreseze firmei INKASO Austria ca nu va costa nimic.

Nu mai faceti contracte cu EXPRESS KURIER EUROPA pentru ca sunt tepari.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.