Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

porturile europei


andrei78

Postări Recomandate

  • Members

rotterdam,southampton,felistowe, zeebruge,etc.

pe aici am fost eu.dar din toate mi-a placut purfleet ,portsmouth si immingham.mici dar se misca destul de repede nu pierzi timpul.in purfleet si immingham am lucrat cu cobelfret,iar in portsmouth cu ce era pe acolo.

Oricum frumoase amintiri am din porturile din anglia si drumurile de acolo.5 ani petrecuti cu prieteni din copilarie prin toata Anglia.

PS ,scuze pt ortografie

Drumuri bune la toti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 5 months later...
  • Members

nu ma pot pronunta despre marimea lor, insa toate au avut un numitor comun pentru mine. am avut ce umbla pentru a gasi adresele "foarte complete" servite de dispecer. am fost in Italia la Savona si la Livorno, in Franta pe la Le Havre, in Germania la Hamburg, in Belgia la Antwerpen, Gent si Zeebruge, in Olanda la Vlisingen. peste tot la descarcat si incarcat masini.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Rotterdam-ul este cel mai mare  si ca trafic si ca intindere din toata Europa si mi sa parut a fi si cel mai bine organizat . Antwerpen este cam intortochiat si mult mai mic . Zeebrugge este dezordonat si mizer.  Le Havre , nu e prea mare ansa este organizat bine.Patras , Igoumenitsa si Pireu specifice Greciei insa cel mai frumos mi sa parut Volos . Porturile Grecesti au un farmec aparte.  Sa nu uitam si Napoli sau Marsilia !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...
  • 9 months later...
  • Members

La muti ani colegi camionagii si drumuri bune,am citit amintirie colegului nostru Valley sunt deacord cu el,am lucrat si eu in porturile Zeebrugger,Gent,Hamburg,am colindat toata europa si scandinavia pe frig,prelata,cisterna,transportor,da pot spune asa cum spunea si ministrul de externe francez,SOFERII CAMIONAGII SUNT TURISTI PLATITI,asa este dar turisti care dormim in cabina,mincam la cabina iar oaza noastra de odihna si relaxare este parcare,cu toate astea amintirile ne ramin iar pe unde alergam noi nu alearga orice muritor de rind.Va doresc un an nou si fericit la toti colegii camionagii drumuri bune si fara incidente.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...
  • Members
care credeti ca este cel mai mare port din europa?prin ce porturi ati fost voi?

rotterdam de departe. am mai fost prin purfleet,zeebruge, hamburg ,cuxhaven,patra, igoumenitsa, bari ,goteborg, malmo, travemunde, si altele. toata ziua ma plimb de la unu la altu. rotterdamul cel mai organizat , urmat de goteborg dupa parerea mea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • Members

am fost prin rotterdam,rostock,trelleborg,dunckerk,bari,igoumenitsa,messina,villa san Giovanni,hamburg,catania,de departe cel mai mare si bine asezat este Rotterdam iar cel mai frumos este in Corsica la bonifacio aici nu am fost dar tare as vrea sa ajung intr~o zi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.