Members Geotrayler Posted July 4, 2012 Members Share Posted July 4, 2012 salutare colegi...ce parere aveti,ar fi o problema pe comunitate daca permisul e schimbat si cardul taho nu?stiu ca este trecuta seria permisului pe card,si cardul mai are valabilitate un an si ceva,dar cum ramane cu seria?la noi stiu ca e problem daca nu schimbi si cardul odata cu permisul...multumesc anticipat pentru cei care vor veni cu pareri! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members soso_daddy Posted July 5, 2012 Members Share Posted July 5, 2012 salutare...................acelasi lucru l-am facut si eu anul trecut, mi-am pierdut portmoneul in NL. Am intrebat la ARR si mi-au raspuns ca din punctul lor de vedere nu e necesar sa imi schimb si cardul inainte sa imi expire, acum depinde peste cine dai, e drept n-am mai avut parte de controale de atunci. Doamne ajuta si drumuri bune !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts