Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

SC Vega '93 SRL din Galati


Postări Recomandate

  • Members

  Eu lucrez ca sofer la aceasta firma , anul trecut a fost cum a fost , dar anul asta e un total dezastru. Am plecat intr-o zi in cursa la ora 6 dim din baza Filesti, dupa 9 h si 21 min de condus in total 13 ore de activitate , sunt sunat de catre seful meu de coloana, sa-mi spuna noile dispozitii date de catre directorul general de la mecanizare, acestea  fiind urmatoarele: tb sa ducem la capat toate cursele date pe foaia de parcurs cu orice pret, iar dupa 9 ore de condus , sa scoatem cardul digital si sa continuam mai departe! eu nu am fost de acord cu aceste noi dispozitii , motiv pentru care  a 2 a zi am fost pus sa dau nota explicativa pt ca nu am dus la capat si a 4 a cursa, asta dupa ce condusesem 9h si 21 min, avand 13 ore de activitate! Nu mai mentionez faptul, ca sa plec la 6 dim din garaj a trebuit sa ma trezesc la 4 30 , sa-mi fac si eu programul de dim  si sa ajung la timp in garaj , pe jos ! ne obliga sa muncim sambetele si uneori duminicile cu cardul scos iar orele suplimentare nu ni se platesc , la sf lunii suntem gasiti si cu depasire de motorina , motiv sa ne blocheze salariile!

  Asta este firma  dragilor colegi , unii muncesc din greu ca sa tinem in spate toate neamurile si toate cunostintele pe care le angajeaza baietii de sus!  daca ce am scris aici nu e adevarat mai intrebati si va veti convinge!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...
  • Members

    Se pare ca nici un coleg nu a avut timp sa scrie cateva randuri aici, ii inteleg perfect atata timp cat esti pus sa muncesti si Sambata si Duminica e normal sa nu mai ai timp de nimic! Eu inteleg ca in viata e greu dar nici asa frate sa muncesti ca prostu non-stop, sa spui ca muncesti pt copii si altele, muncind in stilul asta nu-ti ajuti copiii cu nimic din contra le oferi aceasi soarta ca a ta sau poate mai rea, dar ma rog , fiecare cat gandeste. Daca lor le convine sa munceasca in stilul asta si aici tin sa precizez: in weekend cate 2 sau 3 saptamani plecati in deplasare,  mai nou sa umble in supratonaj peste 30 de tone ca asa vor unii sefi de santier, invocand ca firma asta are aranjate mersurile cu I.S.C.T.R. din Galati, Vrancea, Tulcea si Constanta , treaba lor !

    Imi plac de toti colegii care vin si spun ca in afara e diferit ca e asa si asa , pai la noi de ce nu e asa? din cauza multor colegi cu mintea ingusta care se lasa batjocoriti, sa nu-mi spune-ti voi mie ca munciti pt familii , la cat timp va duceti voi pe acasa numai familii nu se numesc!

    Eu, din pacate pt unii, sunt un coleg care vrea sa munceasca cinstit in tara asta si sa fiu platit pt cat muncesc, nu sa caut sa plec si sa stau boschetar printr-o parcare nu stiu prin ce tara si si sa ma dau ,, mare ,, ca ma descurc! Pt cei care gandesc ca mine va zic sa luati atitudine ,( .. respecta regulile forumului !!.............. ) ca din cauza lor tara asta este asa cum este!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 months later...
  • Moderators

cea mai  neserioasa  firma din moldova!! asta e Vega 93 . am lucrat la ei doar o campanie si am fost primul sofer care si a dat demisia de la ei impreuna cu ing sef santier A. Medvet(nu stiu daca iam scris ok numele de familie) un ing super inteligent si un om prieten adevarat...can iei avans 4 sute si lichidare 2.5 sute lei i ti vine sa urli, mai ales cand vezi ca si necalificatii luau 1200- 2000 lei pe luna.si ce doare mai mult este ca multi erau veniti cu dedicatie, ma refer la cei de la noi de la iasi multi turnatori numai stii in cine sa ai incredere si....multi din cei veniti cu nepotismele sunt miste incapabili! Scoarta prostu satului care facea consum la cifa de 9m la 40% si alti idioti ca ei sa traiasca cat ma tineau pe mine banii de la lichidare..in fine Vega a fost una din multele mele incercari de a termina cu exp int si de a ramane in tara langa familie...dar nu se poate...inca... si iaca tot pe TIr

Sa aveti drumuri line fara gheata sau zapada si Sarbatori Fericite!! sa va aduca Mosul gume noi si consum de volvo!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

istrate a "scapat de mult de Vega ..de 2 ani cred..marea majoritate a actiunilor le a cumparat un asociat de al lui era nu stiu ce director pe la galati..numai stiu cum i l cheama dar ce retin este ca avea un S500 8)
Istrate avea probleme cu inima de ceva timp si capac a mai pus si hotelul ala de prin delta ce se scufunda sau se lasa intr o parte nu mai stiu exact si a scapat de aproape tot, iar cluburile i au ramas lu fii su
drumuri line

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 years later...
  • 3 years later...
  • Members

Vega 93 din Galați, cea mai smechera firma la care poți sa lucrezi dacă ai sclavia în sânge. 

Exemplu: pe basculanta (articulata sau rigida) la carat asfalt bagi 15h iar când ți se termina orele, mai bagi 4-5 ore fără card, ca doar nu o sa te culci cu asfaltul fierbinte în spate?!?! La întrebarea "și daca ma oprește ARR", ți se răspunde direct "nu te oprește nimeni în zona în care operam noi, deoarece suntem în relații bune cu toți inspectorii de peste tot". 

Bun asa, nu? Pai... relații sexuale nu cred ca e cazul, probabil relații financiare? Ca altfel de ce ar întoarce capul cel de la ARR când vede mașini cu terminația VEG sau WEG? 

Și ghici ce, ți se spune asta direct la interviurile de angajare, în fata, fără alte discuții!!! 

Bineînțeles, am refuzat imediat și ghici ce, mi s-a oferit un post pe microbuz transport persoane tot la ei, cică "munca ușoară, conduci 2 ore dimineața și 3 ore seara". Zis și făcut, după ce conduci 2 ore dimineața, trebuie sa bagi obligatoriu la prânz un 3h pauza, ca să lucrezi 15h în fiecare zi având odihna zilnica normala 3+9. Iar cand vine ziua de salariu, ești plătit 8 ore minimul garantat pe zi, iar când întrebi de ce doar 8 ore în loc de 15, ți se raspunde: "pai ai condus 4 ore și noi te plătim dublu, 8 ore, nu e bine?", adică te face și prost puțin! Pai mai nene, tu crezi ca eu sunt la dispoziția ta 15 ore pe zi ca tu sa ma plătești 8 ore? 

După 2 săptămâni la ei, când am parcat în groapa de gunoi de la Filesti pe care ei o numesc autobaza, cheile pe roata și demisia prin e-mail. 

 

Asta e firma Vega 93 din Galați! Mult succes doritorilor! 

De fapt, nu e singura firma din estul tarii cu asa o reputație, aproape toate sunt la fel!

 

P. S. : și era sa uit, iarna când nu au de munca datorita vremii de afara, ia de aici 2-3 luni de șomaj tehnic, iar cu banii respectivi nu îți plătești nici măcar chiria, ce sa mai faci dacă vrei sa mai și mănânci ceva? Trebuie al doilea job! Sclav la pătrat! 

Editat de cico_3504
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.