Members VIRGIL TIMIS Posted July 11, 2012 Members Share Posted July 11, 2012 am o problema care ma depasit si pe mine ,,,,,,,,,service volvo,man si mercedes timisoara sant si ele depasite..am cheltuit aprox 2500 ron degeaba....mau trimis la mercedes arad PROBLEMA: roata spate dreapta franeaza cu o forta de max 3 desi trebuie sa franeze cu valoarea de aprox 8 -am schimbat disc,placute,rectificat etrier total la reverificare a ramas aceiasi problema Din cate cunosc camera de franare iese din ecuatia asta,daca este cineva care ma contrazice ai accept argumentele MENTIONEZ ca frana de serviciu si frana de mana au aceiasi valoare adica aprox 3 Am eliminat pompa de frana si comanda de frana de mana ,ma gandesc ca daca una ar fi defecta ar trebui ca una sa fie buna Conductele sant verificate vizibil si nu arata a fi cutate azi am sa verific presiunea aerului la fiecare iesire TOTUSI ASTEPT AJUTOR SAU INFORMATI REFERITOARE LA ACESTA PROBLEMA [de caterinca nu este loc] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members otilia92 Posted July 12, 2012 Members Share Posted July 12, 2012 poate nu ati baga suficient aer in camera de franare,cu un manometru ai putea verifica cati bar ai la camera de franare,,,,,,,,,,,asta mi-a zis mecanici de la noi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts