Members Winis :-))) Posted July 30, 2012 Members Share Posted July 30, 2012 A aparut noul abonament care ofera comunicare NELIMITATA in orice retea din tara plus comunicare NELIMITATA in retelele fixe din Europa. Doresc sa intreb urmatorul lucru: pe comunitate sunt telefoane cu fisa? Adica, eu bag fisa, fac apel in tara si sunt sunat de catre familie. Pot vb nelimitat. Ce parere aveti? Uitati si link-ul: http://cosmote.ro/ro/content.aspx?style=styles&ns=-10000&cid=20982 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members lucian75 Posted July 30, 2012 Members Share Posted July 30, 2012 parca te si vad cautand aparate de telefon cu fise..si stand in ploaie si pe ger ca sa vb nelimitat acasa... in loc sa iti iei internet si sa faci videoconferinta acasa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members DiMario Posted July 30, 2012 Members Share Posted July 30, 2012 are cineva internet de la vodafone romania pe comunitate?cum merge si cat plateste la el? sau un abonament de internet pentru comunitate acceptabil cine are? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members yo5peb Posted July 31, 2012 Members Share Posted July 31, 2012 are cineva internet de la vodafone romania pe comunitate?cum merge si cat plateste la el? sau un abonament de internet pentru comunitate acceptabil cine are? din ce scriu colegii pe forum iti poti da singur un raspuns, hai sa raminem pe cit posibil pe subiect, ca asa nu se mai intelege nimic, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members VIRGIL TIMIS Posted July 31, 2012 Members Share Posted July 31, 2012 nu te poate suna la telefoanele cu fise..........cand suni dupa ele nu iti apare numarul ,,,,,,,,,,si euro zboara ca vulturu.........varianta simpla ,,,,,,,internet cu wi-fi free gasesti la mai multe parcari,toate mc donalds ,si mai poti sa te agati de alcineva,sau sa spargi o parola wep Daca nu ai semnal bun poti vb acasa de pe yahoo.email pe germania nu prea gasesti wi-fi free Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mishu Posted August 14, 2012 Members Share Posted August 14, 2012 colegu de cosmote nush prea multe , internet pe comunitate nu exista doar pe fiecare tara in parte , pe germania un stik de la aldi costa in jur de 40 de euro si se poate activa pe zi 2 euro , pe luna 15 euro , pe olanda este 4.5 euro pe zi + stiku , pe belgia este ff scump 2.5 euro pe 50 de mb , astea sunt doar tarile unde m a interesat pe mn mai mult.....restu poate vine vre un coleg cu alte amanunte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Dragosh Posted August 14, 2012 Members Share Posted August 14, 2012 am citit in alt topic si din cate am inteles eu se pot decoda stckuri-le astea, si bagi orice cartele internet in el, dar acum nu stiu chiar daca e decodat il poti folosi in orice tara ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Winis :-))) Posted August 14, 2012 Author Members Share Posted August 14, 2012 Stick-ul daca e decodat poti pune ce SIM vrei in el. E ca si un telefon mobil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Dragosh Posted August 14, 2012 Members Share Posted August 14, 2012 Stick-ul daca e decodat poti pune ce SIM vrei in el. E ca si un telefon mobil. Din cate stiu eu in stick nu poti pune de cat cartele internet, astea de tip voce nu merg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Winis :-))) Posted August 14, 2012 Author Members Share Posted August 14, 2012 \ SIM înseamnă modul de identitate de abonat (subscriber identity module). Un SIM este o cartelă mică, amovibilă, care conține identitatea abonatului și informații de securitate pentru serviciile de telefonie mobilă. Unele cartele de date pot să nu aibă SIM-uri identificabile fizic sau amovibile. Un SIM identifică unic abonarea ta la rețea și este necesar pentru stabilirea unei conexiuni de bandă largă mobilă. Exemplu: scoate dintr-un fix Digi cartela aceea SIM rosie si pune-o intr-un stick. Vezi daca merge internetul... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Dragosh Posted August 14, 2012 Members Share Posted August 14, 2012 Eu am un stick de la cosmote, si am pus in el cartela cosmote de telefon adica voce, surpriza nu a mers, am fost cu sticku la un magazin de-al lor si mi-au spus ca nu are cum sa mearga cu cartela care am puso eu trebuie sa cumpar de la ei o cartela internet care costa 50 lei din cate imi aduc aminte am luat mi-a bagat baiatul de acolo o oferta si merge si acum dar numai in Romania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Winis :-))) Posted August 14, 2012 Author Members Share Posted August 14, 2012 Cu o cartela de net nu poti vb in reteaua GSM sau 3G. Nu are nr alocat. Dar cu o cartela de voce poti accesa netul. Normal... Nu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Dragosh Posted August 14, 2012 Members Share Posted August 14, 2012 Cu o cartela voce poti accesa netul normal, dar de pe telefonul mobil nu de pe stick. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Winis :-))) Posted August 14, 2012 Author Members Share Posted August 14, 2012 Poti si de pe stick. DEOARECE si un telefon GSM sau 3G are un MODEM incorporat \ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members pasaris_cosmin Posted August 15, 2012 Members Share Posted August 15, 2012 cel mai ok care are acces la net pe wifi, sau net la cartela.....e aplicatia de la rcs rds ....."digi oriunde" (merge doar pe android 2.x si4.x) se foloseste in felul urmator: ai nevoie de o cartela sim cu abonament de la ei(rds) iti faci cont la ei pe site la sectiunea digi oriunde apoi intri in google play de pe telefon cu android siti descarci aplicatia digi oriunde asta cu programul, acum cu oferta oferta e ca poti folosi programul ca si cum ai suna de pe sim adica suni din aplicatie(dupa ce in prealabil te-ai conectat la net) direct pe altcineva tot pe telefon ceva de gen yahoo mess sau skype, doar ca asta suna direct pe telefonul mobil sau fix tarifele sunt cele pe care le ai in romania adica rds-rds free rds-mobil rom 2-5c/minut fara tva si poti suna pe cineva din afara tarii ca si cum ai suna din rom in afara si in telefon poate fi orice cartela, cartela de rds o folosesti doar la activare pe cont online.......restul pe site la rds Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members arcan_44 Posted October 18, 2012 Members Share Posted October 18, 2012 pe franta tel public are nr.te poate suna de acasa daca dai msj cu nr de tel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members a(u)di Posted October 18, 2012 Members Share Posted October 18, 2012 comunicare nelimitata in Europa? suna prea bine ca sa fie si adevarat... probabil abonamentul costa mai mult decat ai salariul ) ma rog... sa faci abonament la internet prin toate tarile prin care treci nu prea se poate... cum e dc mergi in Olanda? si oricum pentru abonament ai nevoie de o multime de acte... cartela reincarcabila se termina imediat... asa ca cel mai convenabil e sa cauti retele wireless parerea mea..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts