Members alexb Posted July 31, 2012 Members Share Posted July 31, 2012 Vand Renault Premium 420DCI/2003 cu plata în rate şi oportunitatea de a lucra pe comunitate de a doua zi; se ofera card de combustibil + card de taxe de drum. Masina are 900.000km, 2 rezervoare, 2 paturi, retarder, anvelope noi fata/spate (semperit/kormoran). În ultimele luni s-au investit în ea cca 6000 de euro cu facturi + alte maruntisuri care adunate mai fac 1000 euro..Accept oricefel de test la reprezentanta (test computer = 200 ron, mecanic 150 ron la Renault). Are şi CASCO, itp valabil 10 luni. Avansul este de 7000 Euro, rate de 800 + 160 eur/luna Casco, pret final 13.000Eur sau 12000 fara rate, direct contract de vanzare -cumparare. Cine o cumpara poate lucra cu ea daca doreste de a doua zi pe Comunitate firma avand contract pt ea inclusiv carduri de motorina şi de taxe de drum (momentan e afara). Pana se achita integral masina va ramane pe firma mea (de aici şi oportunitatea de a continua contractul existent cu aceleasi drepturi şi obligatii pe care le am eu momentan fata de firma cu care am semnat) din motive evidente şi va reprezenta garantie pt carduri ( vom face un contract/conventie la notariat) şi eventuale amenzi. E un „pachet” foarte avantajos economisind evident o gramada de bani, timp + contract şi carduri, totul de-a gata. Masina va veni în tara în jur de 20-25 august şi va fi libera. Motivul vanzarii este acela de a completa avansul la un camion nou iar toata tranzactia este valabila doar in intervalul 20-25 august. Contact: PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members flo77 Posted August 7, 2012 Members Share Posted August 7, 2012 Salut, poti sa dai ceva detalii despre contractul de lucru daca mai este valabila oferta. Multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members alexb Posted August 9, 2012 Author Members Share Posted August 9, 2012 0,8 - 0,82 eur/km + 0,15 eur/km taxe unde se aplica + ferry, poduri si tunele + card de motorina fara TVA + card taxe drum. Oferta mai este valabila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members marianabadita Posted August 14, 2012 Members Share Posted August 14, 2012 Buna. nu te supara imi poti spune tara unde lucreaza camionul si daca lucreaza pe frig Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members alexb Posted August 16, 2012 Author Members Share Posted August 16, 2012 nu ma supar; lucreaza la prelata, pct de plecare nordul europei catre toata europa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members MIRCEAT Posted August 31, 2012 Members Share Posted August 31, 2012 Salut Ce tractor nou vrei sa cumperi...daca vrei tot Renault putem discuta o varianta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members alexb Posted August 31, 2012 Author Members Share Posted August 31, 2012 Am semnat azi pt unul albastru prin bernard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members flo77 Posted September 3, 2012 Members Share Posted September 3, 2012 Salut Alex, daca cumpar tractorul cu bani ches pe firma mea mai sint sanse pt continuarea contractului si pastrarea cardurilor pe masina cu schimbarea firmei.Mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members alexb Posted September 4, 2012 Author Members Share Posted September 4, 2012 daca cumperi cu bani cash cardurile trebuiesc schimbate (e firma mea pe ele) insa iti pot inlesni semnarea contractului de catre tine exact in conditiile existente. asta 100%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members myr74 Posted September 11, 2012 Members Share Posted September 11, 2012 salut colegu daca mai este valabil anuntul te rog sa lasi nr.de tel. al tau pe PM si te sun eu ,sau maill myr_mirel@yahoo.com,poate colaboram... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members alexb Posted September 17, 2012 Author Members Share Posted September 17, 2012 Masina a plecat la lucru urmand sa se intoarca mai tarziu in tara; pt cei interesati ar fi bine de luat legatura din timp deorece nu se poate face tranzactia super rapid iar masina daca nu se vinde sau pana se vinde este pusa la lucru. Se afla intr-o stare f f buna. Mai nou capul tractor a primit un ambreiaj complet (disc, placa rulment + pompa ambreiaj), garantie 12 luni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members lucian uk Posted December 9, 2012 Members Share Posted December 9, 2012 salut mai este valabil anuntul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members alexb Posted December 14, 2012 Author Members Share Posted December 14, 2012 Mai e, tocmai ce vine acasa de sarbatori.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members lucian uk Posted December 14, 2012 Members Share Posted December 14, 2012 Salut.poti sa imi lasi nr tel sa te pot contacta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members alexb Posted December 15, 2012 Author Members Share Posted December 15, 2012 ai PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members alexb Posted January 25, 2013 Author Members Share Posted January 25, 2013 valabil, 9900eur +tva la factura. ofer si contract in conditiile de mai sus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ionut1987 Posted January 26, 2013 Members Share Posted January 26, 2013 valabil, 9900eur +tva la factura. ofer si contract in conditiile de mai sus. Salut. un numar de contact te rog daca mai este valabil anuntul. Merci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members alexb Posted January 26, 2013 Author Members Share Posted January 26, 2013 anuntul mai e valabil, o746,019,909, sau o727,827,112, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members alexb Posted February 11, 2013 Author Members Share Posted February 11, 2013 Masina a ajuns la DAF, pt poze o puteti vizualiza aici: http://www.evwtrucks.com/renault-premium-420dci/ update de pret: 8500 eur, posibilitate factura externa (adica nu se mai plateste tva). masina e in stare f buna (10.000 eur investiti in ea cu facturi, multe piese in garantie), i se da cheie si se poate pleca in cursa cu ea. anvelope fata uzura 15%, spate uzura 25-30%. Cum spuneam si mai sus, pot oferi contract pt ea pe Comunitate, DK->Fr. Cred ca oferta mai buna nu gasiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Sfredelus Posted February 20, 2013 Members Share Posted February 20, 2013 Buna seara stimate Domn. Anuntul e inca actual ? Cum pot lua legatura cu Dumneata ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members alexb Posted February 20, 2013 Author Members Share Posted February 20, 2013 Anuntul este inca valabil, aveti mai sus 2 nr de telefon (preferabil vodafone..il am tot timpul cu mine). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ioanc Posted February 21, 2013 Members Share Posted February 21, 2013 Buna ziua. Ma intereseaza cam la ce suma se ridica avansul si daca pina va recuperati diferenta de rate se poate lucra pe firma dumneavoastra.Va multumesc . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members alexb Posted February 21, 2013 Author Members Share Posted February 21, 2013 pretul de 8500+tva este valabil pt plata cash. masina este momentan la DAF si in principiu nu mai pot accepta rate. totusi daca aveti o oferta faceti-mi-o si putem discuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ioanc Posted February 21, 2013 Members Share Posted February 21, 2013 Va multumesc frumos pentru raspuns..in momentul de fata nu pot oferii mai mult de 5000 avans,asta in cazul in care masina lucreaza tot pe firma dumneavoastra pina la achitarea intotalitate a datoriei.Astfel avind si dumneavoastra garantia ca va recuperati banii,si nu asi mai pierde nici eu timp cu inmatriculare ,licenta ,etc.Daca nu se iveste o oferta mai buna va rog sa ma anuntati.multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members alexb Posted February 22, 2013 Author Members Share Posted February 22, 2013 ok, ramane sa ma mai gandesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts