Jump to content

Vand cap tractor în rate, posibilitate de lucru pe comunitate + carduri!!!


alexb

Recommended Posts

 • Members

Vand Renault Premium 420DCI/2003 cu plata în rate şi oportunitatea de a lucra pe comunitate de a doua zi; se ofera card de combustibil + card de taxe de drum. Masina are 900.000km, 2 rezervoare, 2 paturi, retarder, anvelope noi fata/spate (semperit/kormoran). În ultimele luni s-au investit în ea cca 6000 de euro cu facturi + alte maruntisuri care adunate mai fac 1000 euro..Accept oricefel de test la reprezentanta (test computer = 200 ron, mecanic 150 ron la  Renault). Are şi CASCO, itp valabil 10 luni.

Avansul este de 7000 Euro, rate de 800 + 160 eur/luna Casco, pret final 13.000Eur sau 12000 fara rate, direct contract de vanzare -cumparare.

Cine o cumpara poate lucra cu ea daca doreste de a doua zi pe Comunitate firma avand contract pt ea inclusiv carduri de motorina şi de taxe de drum (momentan e afara). Pana se achita integral masina va ramane pe firma mea (de aici şi oportunitatea de a continua contractul existent cu aceleasi drepturi şi obligatii pe care le am eu momentan fata de firma cu care am semnat) din motive evidente şi va reprezenta garantie pt carduri ( vom face un contract/conventie la notariat) şi eventuale amenzi.

E un „pachet” foarte avantajos economisind evident o gramada de bani, timp + contract şi carduri, totul de-a gata.

Masina va veni în tara în jur de 20-25 august şi va fi libera.

Motivul vanzarii este acela de a completa avansul la un camion nou iar toata tranzactia este valabila doar in intervalul 20-25 august.

Contact: PM

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • Members

Masina a plecat la lucru urmand sa se intoarca mai tarziu in tara; pt cei interesati ar fi bine de luat legatura din timp deorece nu se poate face tranzactia super rapid iar masina daca nu se vinde sau pana se vinde este pusa la lucru. Se afla intr-o stare f f buna.

Mai nou capul tractor a primit un ambreiaj complet (disc, placa rulment + pompa ambreiaj), garantie 12 luni.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...
 • 1 month later...
 • 3 weeks later...
 • Members

Masina a ajuns la DAF, pt poze o puteti vizualiza aici: http://www.evwtrucks.com/renault-premium-420dci/

update de pret: 8500 eur, posibilitate factura externa (adica nu se mai plateste tva).

masina e in stare f buna (10.000 eur investiti in ea cu facturi, multe piese in garantie), i se da cheie si se poate pleca in cursa cu ea. anvelope fata uzura 15%, spate uzura 25-30%.

Cum spuneam si mai sus, pot oferi contract pt ea pe Comunitate, DK->Fr.

Cred ca oferta mai buna nu gasiti.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • Members

Va multumesc frumos pentru raspuns..in momentul de fata nu pot oferii mai mult de 5000 avans,asta in cazul in care masina lucreaza tot pe firma dumneavoastra pina la achitarea intotalitate a datoriei.Astfel avind si dumneavoastra garantia ca va recuperati banii,si nu asi mai pierde nici eu timp cu inmatriculare ,licenta ,etc.Daca nu se iveste o oferta mai buna va rog sa ma anuntati.multumesc

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.