Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Members

Am lucrat eu...dar defapt eram la alta firma in colaborare cu ei. Se lucreaza pe tara si cari faina prin multe puncte din Sudul Tarii. Iar cimentrucurile si benele cara grau de peste tot din tara la 7 Spice Rm. Valcea. Sunt cat de cat seriosi si cu banii...ajungi cam la 20-25 de mil pe tara, pe local iei cam 14-15 si pe timp de iarna e un pic mai slabutz, dar in rest e bine la ei. Se dau consumuri bune, au masini bune si toate sunt localizate prin GPS. Program de la 7, insa cand termini nu se stie. De obicei cand te incarca dupa masa sau seara, te duci acasa, nu se pleaca in cursa decat a doua zi cu program nou, pentru ca freci masina pe-acolo pana la cantar si inapoi si nu mai ai program. Magneti nu se pot pune. In rest cam atata stiu. Ai auzit ca fac angajari? Ca eram si eu interesat de ei, dar intr-un timp nu aveau nevoie. Trebuie sa ai si ceva referinte, aia la birou is cam dificili.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Daca esti din Valcea, incearca si la Flamiv Company pe strada Raureni imediat la intrare in Stolniceni, fata in fata cu rematul de Dacii...e un centru de fier vechi si au cateva masini. Acum au inceput sa faca si externul, transporta span in Germania, bani se dau vreo 15 mil pe tara...se fac curse la calarasi si constanta, mai au niste masini cu palift le inchiriaza la rumegus sau pamant, acolo nu iei nimic diurna. Pe Germania se plateste cu 100 lei la zi (stai 10 zile) 10 mil. Eu am avut pe perioada determinata si am plecat de la ei, un motiv in plus au fost si masinile pentru ca nu le repara si isi bat joc de ele..insa ca program era fain cand erai aici pe tara de la 8 dimineata pana pe la 6 si weekend liber. Dar nu prea e organizare. Te poti duce sa intrebi, ca vor sa mai bage un TIR pe extern, au vreo 3 Stralisuri si lucreaza cu Vilmar-ul. Asta daca nu ai sanse pe la 7 Spice. Bafta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Multam fain pentru raspunsuri,  sunt cativa destul de tineri pe masini, deci nu cred ca tin asa  mult cont de varsta, de plata auzisem si eu ca sunt ok, masinile sunt faine, e greu insa  de intrat daca nu cunosti pe cineva pe acolo sau daca nu ai ceva referinte bune...dar cred ca ma arunc pana la ei, sa-mi incerc norocul...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

dute, dute si incearca, ca incercarea moarte n-are sti vorba...poate se iveste ceva. Sunt de treaba asa multi pe-acolo..dar ca peste tot mai exista si niste catai. :)) La 7 Spice e chiar fain, dar eu am lucrat in colaborare cu ei, eram angajat la altul si am plecat de la ala....dar atunci nu angajau.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.