Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Echipaj sau singur?


umbralui

Ce preferi: sa lucrezi in echipaj sau singur?  

81 membri au votat

  1. 1. Ce preferi: sa lucrezi in echipaj sau singur?

    • Echipaj pentru ca: ....
      20
    • Singur pentru ca: ....
      26
    • Echipaj; dar totu' pan' la sticla pentru resetat creierul!
      10
    • Singur, abia ma suport pe mine!
      25


Postări Recomandate

  • Members

mariusdafxf daca nu te-a impresionat sondajul, sorry, inseamna ca nu suntem compatibili pentru un echipaj :)

mai spune si tu ce alte idei mai sunt

imi place deja ca incet incet thread-ul meu a prins contur, keep them coming!

Relax!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

te inteleg Marius, numai ca mi-a placut reactia unui coleg pe forum cand a spus ca e bine ca atunci cand este odihna saptamanala sa ai aproape o sticla de palinca, rachiu etc.. sa iti resetezi creierul, asa am facut legatura cu ce am spus in sondaj

si nu uita ca eu sunt mai ironic si sarcastic, imi face viata mai frumoasa cand sunt asa cateodata.

enjoy it!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Am condus si in echipaj si singur.La echipaj aveam tot timpul incepatori, ceea ce era mai rau pentru mine este ca ma obisnuiam sa mai fiu cu cineva in masina si cand eram singur trebuia sa treaca o vreme pana ma acomodam iar cu singuratatea in rest ce au zis colegii mai sus e total adevarat in ce priveste curatenia etc...acum nu stiu parerea mea personala este ca fiecare cum se obisnieste dar decat cu un coleg care nu este compatibil mai bine singur...drumuri bune in continuare..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Lucrez in echipaj de ceva vreme si e ok. Cand eu dorm, colegul pastreaza linistea si asculta radio in casti iar cand vine randul meu, acelasi lucru. mancare facem in doi, vorbim vrute si nevrute, vizitam orase si deasemenea pot trece ore in sir fara sa vorbim impreuna si fiecare se gandeste la ale lui.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Eu indiferent ca lucrez singur sau in echipaj ascult muzica, ce-i drept este plictisitor sa fi singur, deprimant, dar unii sunt nascuti pentru a fi singuri, sunt de parere ca singurul lucru negativ la lucru in echipaj ramane lipsa spatiului, dar sunt invatat sa impart si un spatiu mai mic, si o bucata de paine cata vreme colegul merita.

Eu inclin spre munca in echipa, spun asta pentru ca timpul "trece mai usor", socializezi, mai o gluma, mai o maslina, mai o scobitoare straina..

Eu detest sa mananc singur, iar cand o fac nu tin cont si mananc foarte repede, pe cand cu un coleg (vorbesc din experienta) pana si o bucata de sunca cu usturoi sau ceapa are alt gust.

peace

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Eu am lucrat in echipaj si a fost ok si as mai lucra dar cu coleg ales de mine pentru ca trebuie sa ne acceptam reciproc cu bune si rele,dar ce am citit aici imi place majoritatea sunteti incepatori si nu doriti in echipaj dar va vaitati ca nu va ajuta nimeni din cei cu experienta (poate nu le place in echipaj).acum ati rabda 2,3,4luni cu un coleg si dupa ce sunteti pe masini nu aveti spatiu. Bafta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

salut,eu sunt de parere ca singur este mai lejer si odihnitor,spun asta pt.ca am lucrat in echipaj,colegu sforaia de tremura si parcarea,dormea in toate pozitiile posibile si eu ca sa ma odihnesc un pic trebuia sa-mi iau patura sa ma duc in remorca ,la mizerie nu mai spun ca e horor...Asa ca eu spun solo e mai bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Sal colegii. Imi dau si eu cu parerea desi nu am lucrat decat singur, in echipaj am fost doar o saptamana cand am luat primul tir, pentru a ma invata. Fiind o fire mai sociabila, sunt de parere ca e mai bine in echipaj, deoarece ai cu cine mai vorbi si gati. De asemenea te mai consulti privind trasee, adrese, vorba englezului "two heads are better than one". Astea toate cu o conditie: nu orice coleg in echipaj. Daca se poate sa fie un prieten bun, o ruda sau un apropiat. Nu oricine. Cat despre spatiu....e drept ca e inghesuiala....dar romanii sunt descurcareti ;). Subscriu celor care zic ca decat cu un coleg aiurea, mai bine solo.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.