Members sentineltm Posted August 16, 2012 Members Share Posted August 16, 2012 Salut tuturor.Vreau sa ma angajez la TRANSDANUBIA si nu stiu cum este,in mare am auzt ca este magnet la greu ca sa faci bani daca nu ajungi la 1000 e ,alti ziceau ca nu platesc,alti ca esti piesa de schimb,etc,am auzit prin parcari.O parere de-a voastra daca se poate.Multumesc si drumuri bune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members sven-tm Posted September 1, 2012 Members Share Posted September 1, 2012 daca mai vrei o poveste de parcare?!baietii care au plecat in haita de la mvt la transdanubia nu au fost prea multumiti.cativa ar fi vrut sa se intoarca,dar nu a mai fost cale.am auzit de la unul care lucreaza la mvt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members brunetudan Posted September 1, 2012 Members Share Posted September 1, 2012 angajaza si incepatori Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Ballack13 Posted September 1, 2012 Members Share Posted September 1, 2012 brunetudan,asta ii afirmatie sau intrebare? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members brunetudan Posted September 29, 2012 Members Share Posted September 29, 2012 NU vreau sa ma angajez ca SOFER,am intrebat daca primeste si incepatori pentru ca si eu sunt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members cosmin79 Posted September 29, 2012 Members Share Posted September 29, 2012 suna si intreaba , nr de tel 0766818058 TEREBENT , firma din tara se numeste terravia, e la sanicolau . ar fi bine sa vorbesti limba germana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members dudasliv Posted October 1, 2012 Members Share Posted October 1, 2012 Trebuie macar 2 ani vechime si limba germana! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members terebent69 Posted February 15, 2015 Members Share Posted February 15, 2015 Evitati firma asta,interesati-va despre firma!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted February 15, 2015 Moderators Share Posted February 15, 2015 pai de ce sa se fereasca..?? nu crezi ca este bine sa detaliezi..?? v-ati obisnuit sa aruncati numai pastile..birfe...spuneti ce aveti de spus..corect si in cadrul regulamentului..ce asa mare mister.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Coco68 Posted April 1, 2015 Members Share Posted April 1, 2015 (edited) trebuie sa o evitati pentru ca terebent69 e cel care taie si spinzura.el decide pe cine ia cu toate ca pe multi pe care ia luat erau tamba cu germana ,dar erau {recomandati},pile.au soferi care se c...a in oala cu sarmale constant,nu sunt capabili sa mearga de la moara pana la gara,germana ioc dar terebent ia angajat.a avut soferi buni dar nu a stiut sa tina de ei,cu bani e ok iei la timp iar cu magnet la greu e o mare minciuna, ca oriunde a inceput sa se duca dracului toata sandramaua Edited April 3, 2015 by cico_3504 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members PrianAlin Posted June 19, 2015 Members Share Posted June 19, 2015 (edited) Am lucrat 2 ani la TD acum vreo 3 ani,cand era bine si frumos,si acum e "bine"sa zic din ce mai vorbesc cu fostii colegi,daca iti vezi de treaba nu iti are nimeni treaba...&....trebuie sa iti placa ungurii pentru .ca ei au mai multe drepturi acolo decat romanii,eu din cauza lor am plecat de acolo sau mai bine zis am fost dat afara,dar nu de Terebent ci de disponentul ungurilor care a stiut cum sa il imbarlige pe "Marele Alb" Incepatori nu cred ca primeste ca acolo nu e scoala de soferi iar germana se cere! Edited June 20, 2015 by cico_3504 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members oldtrucker Posted July 16, 2015 Members Share Posted July 16, 2015 Va rog sa completati datele la profil urgent , pentru a nu fi nevoiti sa ne zicem la revedere!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts