Jump to content

Caine pierdut, avem nevoie de ajutor

Recommended Posts

• Members

Buna ziua!

Imi cer scuze daca postez unde nu trebuie, dar sunt un pic disperata.  Ieri pe 16 august, cineva care trebuia sa ajunga in Italia cu cainele meu, m-a sunat si a zis ca l-a pierdut undeva intre Ploiesti si Brasov.  Cainele era bagat in cusca de transport, in remorca microbuzului. Soferul mi-a spus ca l-a verificat la Ploiesti, era totul in regula. Apoi la urmatoarea oprire, la Brasov, a observat ca nu mai este in masina.

Va rog din tot sufletul, daca are cineva o informatie , cainele poate fi identificat dupa microcip.

Eu sunt din Braila, as fi mers sa il caut personal, dar distanta este foarte mare, nici macar nu stie unde l-a pierdut.  Atasez o poza cu el, poate il recunoaste cineva, este un catel foarte cuminte, probabil acum este speriat si infometat, asta daca a reusit sa supravietuiasca sariturii.

Ofer recompensa.

Multumesc anticipat tuturor care citesc acest mesaj.

ahtar.jpg

• Members

Am fost cu autocarul din Ro-Gr si in remorca cu bagaje era si un caine, in cusca lui etc... cand se facea pauza i se mai dadea apa etc... cainele era traumatizat. Ma gandesc la ce este mai rau, cainele sa nu fi supravetuit, iar soferul a ales sa spuna ca l-a pierdut sau poate chiar l-a pierdut contracost. Oricum ar fi, nu pot fi asa naiv sa cred ca s-a pierdut in timpul mersului, as avea aceiasi parere si despre bagaje..

• Members

Din pacate chiar cred ca l-au pierdut, initial aveau de gand sa ne spuna ca a murit pe drum, dar apoi s-au gandit ca poate reusim sa il localizam prin GPS cu ajutorul microcipului.

Faptul ca nu stiu in ce stare se afla acum e mult mai rau decat ideea ca l-ar fi vandut pe undeva, asa macar stiam ca e in siguranta.

M-as fi gandit ca orice transportator are grija de ce are in remorca  -  de bagaje, oua, orice, dar mai ales de un suflet nevinovat.