Members andytzzu Posted August 19, 2012 Members Share Posted August 19, 2012 As vrea sa-mi incerc norocul cu un pic de coletarie internationala cu un Mercedes Sprinter de 3.5t . vreau sa aleg Anglia ca am acolo destui prieteni sa ma ajute. Imi poate spune cineva ce amenzi risc in europa daca activitatea mea ar fi mai putin legala? Nu vreau sa-mi omor nervii cu infiintarea unei firme si birocratia romaneasca. As dori sa stiu la ce riscuri ma expun prin Europa pentru o asemenea "ilegalitate" . Va multumesc .Drumuri bune la toti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members kristi Posted August 29, 2012 Members Share Posted August 29, 2012 nu se poate ilegal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members kristi Posted August 29, 2012 Members Share Posted August 29, 2012 Suna ma la 0745644125 pt detalii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members andytzzu Posted August 30, 2012 Author Members Share Posted August 30, 2012 nu se poate ilegal Deci tre sa trec prin birocratia romaneasca cu infiintarea unei firme de curierat.multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts