Jump to content

Radu Berceanu: "Mi se rupe sufletul când vad pe ce drumuri merg cu masina"


CALIN

Recommended Posts

  • Administrators

Potrivit Gândul, soferul Radu Berceanu e nemultumit de cum arata drumurile din România. Ministrul Radu Berceanu spune ca ar avea nevoie de trei - patru ori mai multi bani, pe an, ca sa poata repara infrastructura. "Stiu ca românii îl înjura pe ministru pentru ca sunt drumurile proaste, dar eu lucrez cu materialul clientului, nu pot face mai mult decât în cuantumul banilor alocati ministerului. Cred ca ministrul ar trebui sa fie un magician care sa faca autostrazile cu bagheta. Nimeni nu poate face mai mult decât este prevazut în buget si anul trecut am avut de vreo patru ori mai putini bani decât am avut nevoie", a declarat pentru Gândul Radu Berceanu.

Cu patru masini trecute în declaratia de avere, ministrul Berceanu are permis de conducere de peste 30 de ani si spune ca îi place foarte mult sa sofeze. Anul trecut, a plecat în concediu în Austria la volanul limuzinei S 500, pe care si-a cumparat-o în 2006, la mâna a doua, din Germania. "Avea un an vechime si vreo 40.000 de metri la bord, iar pretul a fost în jur de 50.000 de euro, aproape jumatate din pretul aceluiasi model, nou. Sunt adeptul unei astfel de achizitii, pentru ca masinile de clasa mare, asa cum este si aceasta, îsi pierd repede valoarea de piata daca sunt cumparate de noi. Acum are vreo 90.000 de kilometri, însa, daca primii 45.000 aproape ca nu au lasat urme pe ea, cei 45.000 pe care i-am facut de când am cumparat-o au îmbatrânit-o de trei ori mai repede. Mi-a fost zgâriata cu cheia pe usi si s-a stricat din cauza drumurilor. E o supermasina, e puternica, dar ti se rupe sufletul când vezi pe ce drumuri mergi cu ea", a sustinut Berceanu. De asemenea Gabriel Oprea sustine pentru Gândul ca "în România e nevoie sa mergi cu jeep-ul", iar ministrul Educatiei, Daniel Funeriu merge cu masina de serviciu ca sa nu-si zgârie vreunul din Jaguar-uri. (sursa: realitatea.net)

Link to comment
Share on other sites

  • Members

Nu se pot face toate drumurile intr-un singur an,totusi...se pot face drumuri si cu bani mai putini  ;).Cat despre drumurile judetene, acestea apartin consiliilor judetene, nicidecum de minister.Deci, drumurile judetene ar trebui asfaltate si reparate de primarii.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.