Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

vina incepe din scoala...adevarat sau fals?


Postări Recomandate

  • Members

ce usor reusim sa criticam pe cate un coleg care chiar e mirat de faptu pana unde se poate ajunge cu dorinta de a face bani .. dar sa facem un joc de imaginatie ..ia sa ne inchipuim ca o ruda a noastra a suferit un accident mortal din cauza unui sofer care are probleme cu vazul , ce am mai spune ???  tot am sustine in continuare ca e ok cum se practica pe alocuri ?

  cum a mai spus un coleg ,vazul  si examenul pshilogic la sange frate ..sant destui nebuni pe sosele ...

si da , mai sunt judete unde se respecta cat de cat controalele , adica daca si tu vrei sa le faci corect si nu esti interesat doar de o hartie , personal am patit la clinica C.F.R.  caci am fost respins la examenu cardiologic si trimis sa fac analize la un cabinet mai performant , nefiind in cunostinta de cauza am crezut ca vor sa ma indrume ei la ceva privat cu care ar avea eventual legatura , ...aiurea ..., am cerut  adresa la un  cabinet ,oricare ar fi el caci nu stiam unde gasesc aparatele medicale necesare pt control si nici in ruptu capului nu au vrut sa-mi dea ,au spus sa caut eu , ..bine pana la urma sa constatat ca era aparatul CFR-ui de vina sau am miscat eu in timp ce-mi facea examenu cardiologic.si la mine totul era ok .dar oricum, sunt pt examene cat de cat facute asa cum trebuie

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Colegule eu nu tin partea nimanui, dar pana la urma este un forum pt. soferi, si nu toti au cine stie ce scoli terminate, asa ca hai sa fim mai indulgenti, daca s-ar pune punctul pe gramatica, jumate din noi am fi exclusi de pe acest forum  ;)

Daca sunt sofer inseamna ca nu stiu sa scriu si sa citesc corect?Trebuie sa muncesc fara sa gindesc?Din cite stiu eu scrisul se invata in clasele primare,iar scoala de soferi se poate face mult mai tirziu.Se pare ca multi au facut orele de abecedar cu femeia de servici.Daca regulile forumului erau mult mai stricte probabil nu am fi avut parte de asemenea mesaje!Mesajele pe care le trimit celor cu care colaboreaza in activitatea de zi cu zi sunt oare scrise la fel?Daca da,atunci nu trebuie sa ne mai miram ca suntem tratati  ca ultima spita de la roata! :
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

si eu am patit-o dupa 16 ani  la controlul anual,nu am luat avizul  la cfr, si a trebuit sa fac coronografie [operatie pe artera femurala,cu sonde si alte minunati] ca sa vad daca intradevar am o problema la inima , cum au spus cei de la cfr. surpriza rezultate ok ,si intorcindu-ma cu dovada am primit aviz pe 6 luni, cu revenire.  cati colegi nu au murit la volan sau prin parcari din cauza unor probleme medicale.......SAU CITI AU MURIT NEVINOVATI DATORITA ACESTOR "BINEFACATORI"". ```SANATATE VOASTRA INAINTE DE TOATE````

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

am o mica intamplare care m-a cam uimit ieri.am fost sa fac fisa medicala  pentru scoala de soferi c,c+e si m-au trimis de la scoala la clinica medicala "X"(nu o sa ii dau numele pt ca sunt cred multe in situatia ei) si care apartinea de scoala,unde toate examenele medicale au fost facute de secretara,avand stampilele medicilor la ea,iar la examenul psihologic mi-a dat doctorita testele gata completate numai sa le semnez.in cazul asta ne mai miram de ce se intampla atatea accidente???

Identic si la mine.Doar ca eu am fost la doctorii care mi-au facut fisele dar doar pentru a semna ,ei neavand nici cea mai mica intentie pentru a ma examina.Pacat ca se procedeaza asa.Spre exemplu: daca eu nu vad bine sau altceva si fac vreo boacana mai mare probabil se vor autosesiza.In cazul mei sunt zeci de mii de elevi ai unor scoli de soferi declarate foarte bune din punct de vedere al promavabilitatii.Degeaba promavalabilitate daca exista riscul unor greseli majore care daca sunt facute in trafic costa vieti omenesti de multe ori.si pentru ce asta?Pentru 100 de lei atat e toata chestia ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 5 months later...
  • Members

In primul rad scoala are vina pentru ca da putine ore de conducere, 2. soferul are si el o parte din vina pentru ca multi tinerei au acel viciu tampit de a conduce agresiv si nu isi dau seama ca un autotren sau un camion nu e o jucarie de bebelusi. Ma bucur ca a intrat noua lege in vigoare sa dea de la 21 de ani C si CE pentru ca asa nu le mai arde de soferie cu prostioare in cap. Daca s-ar inventa un examen in care sa vada cat de calm si sigur pe el e soferul la volan s-ar depista multe accidente in viitor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members
ideea nu a fost sa torn pe cineva....dar cred ca toti ne miram de ce se intampla atatea accidente si mai ales in randul incepatorilor....macar oftalmologicul si psihologicul.....fiecare intelege ce vrea...drumuri bune

Eu cand am dat avizul psihologic pt C - CE si D am stat in jur de o ora si ceva pt 4 chestionare, era o tipa care vroia sa dea B s-a grabit de parca il astepta iubitelul cu aia sculata acasa si cand a terminat i-a zis femeia ca nu esti capabila sa anticipezi situatiile in mod corect, te grabesti si ai emotii ceva de genu... eh a vazut pe pielea ei plus ca i-a recomandat ochelari :)) Dupa ce am terminat eu mi.a zis ca sunt o fire calma si linistita, activ si cu reflexe bune.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.