Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Repetare test


rosu

Postări Recomandate

  • Members

Salutare. Am facut avizul medical si aveam glicemia usor peste limita normala... mi-a trecut pe aviz sa repet testul de glicemie peste 3 luni. Daca voi pleca  in afara, trebuie sa ma intorc in tara pentru o amarata de glicemie?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 6 months later...
  • Members

amarata aia de glicemie iti spune daca dai in diabet sau nu!!! daca poti sa iti faci testul ala si afara pe undeva, rezolva-l, pentru ca e mai bine sa previi decat sa combati. nu cred ca ar fi placut sa dai in diabet si sa traiesti dupa aceea cu injectii o viata intreaga! alegerea e a ta! de aceea ti s-a spus sa repeti testul , nu ca sa faci toata fisa medicala!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

avizl medical e valabil un an de zile. de aceea el a primit avizul medical, nu a fost respins, insa i s-a cerut sa repete acea analiza(glicemia). asta cu atat mai mult cu cat daca, doamne fereste, este vorba de diabet, in cazul unei crize se lasa in general cu stare de lesin, iar daca esti la volan in timpul ei, iti cam dai seama ce poate sa iasa!!! de aceea am spus ca e mai bine sa previi decat sa combati!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

De la 50 de ani in sus este posibil sa fii testat la 6 luni . Stiu eu sigur ! L-)

Ca o parere personala ...bine este sa faci niste investigatii foarte serioase , iar daca ai probleme , reorientaeaza-te profesional. Poti face o nenorocire oricand si chiar de proportii foarte mari ....si cum de regula soferul plateste ...nu merita sa-ti lasi familia pe drumuri! Sa nu-mi porti pica , insa daca eu as fi in situatia asta , as renunta la meseria de sofer . Serios!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • Members

Eu nu cred ca trebuie sa se reorienteze profesional. Daca nu are omu' diabet, glicemia revine la normal daca ti regim. Si eu am avut probleme cu tensiunea chiar daca sunt tanar. Am lasat cafeaua, tigarile, mai usor su cu bautura si totul a revenit la normal. Acum chiar nu ma abtin de la nimic si nu mai am nicio problema. Asa si la "rosu", daca o sa tina o perioada regim cu siguranta nu va mai avea probleme. Glicemia iti scade si f mult si in timpul zilei daca nu manaci nimic. Acum nu zic sa nu mananci deloc dar e chiar asa greu sa ti un regim??? SANATATE MULTA tuturor!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...
  • Members

Cel mai simplu si mai sigur pentru cei care cred ca au astfel de probleme este sa-si cumpere din farmacie un kit de glicemie,nu costa foarte mult si ai la unele 25 de teste rapide sau 50 de teste.Ti-l faci singur si ai raspunsul in cateva secunde.Il poti face oricand si stai linistit.Atentie ce tip de aparat cumparati,sunt unele care au un cip de recunoastere si de fiecare data cand inlocuiti cutia de teste trebuie reintrodus cipul din cutie pentru resetarea aparatului.In rest multa sanatate si drumuri bune!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Pentru colegul Costy67 te rog sa te mai interesezi si tu si sa aflii ca avizul psihologic este valabil 3 ani iar cel periodic este doar 1 an valabil dupa care esti obligat sa il repeti indiferent de varsta ca sofer pe camion sau autobuz,autocar etc. (fisa tip siguranta circulatiei) asta ce spui tu este pentru amatori .Nu mai da sfaturi pe care nu le cunosti deoarece cred ca nici tu nu le ai la zi daca spui ca la 2 ani.Ai grija ca daca ti se cer de la cei de la Istcr sau pe afara e grav daca nu le ai la zi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.