Members damoncarter Posted January 23, 2010 Members Share Posted January 23, 2010 Salutare!stie cineva daca se schimba atestatul de transport marfa?se elibereaza sub forma de card? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members fahrer27 Posted January 23, 2010 Members Share Posted January 23, 2010 si eu trebuie sa-mi fac acuma in martie , dar eu nu am deloc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members lascu Posted February 18, 2010 Members Share Posted February 18, 2010 daca ai deja atestat este valabil pana cand expira ,dar pentru atestat nou se elibereaza atestat tip card dar te costa mai multi bani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members b93lfk Posted February 18, 2010 Members Share Posted February 18, 2010 pentru marfa te costa 64ron iar pentru agabaritic este 41 ron care pentru bucuresti se achita la posta sau la trezoreria sector 6 : -Autoritatea Rutiera Romana - Agentia bucuresti B-dul Iuliu Maniu Nr.8 Et.2 Sect. 6 cont:RO98TREZ7065025XXX006631 , cod 5025 deschis la trezoreria sector 6 CUI12059648 iar solicitantul se prezinta in 7 zile de la data sustineri examenului cu : -chitanta in original emisa de posta sau trezorerie -copie act de identitate -copie permis de conducere -o fotografie tip buletin3/4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted February 19, 2010 Members Share Posted February 19, 2010 pentru marfa te costa 64ron iar pentru agabaritic este 41 ron care pentru bucuresti se achita la posta sau la trezoreria sector 6 : -Autoritatea Rutiera Romana - Agentia bucuresti B-dul Iuliu Maniu Nr.8 Et.2 Sect. 6 cont:RO98TREZ7065025XXX006631 , cod 5025 deschis la trezoreria sector 6 CUI12059648 iar solicitantul se prezinta in 7 zile de la data sustineri examenului cu : -chitanta in original emisa de posta sau trezorerie -copie act de identitate -copie permis de conducere -o fotografie tip buletin3/4 Si cu multa rabdare , asta ai uitat sa specifici . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members b93lfk Posted February 19, 2010 Members Share Posted February 19, 2010 da ai dreptate da azi am aflat si eu dupa ce am luat si traseu ca sa schimbat numarul de documente la ARR si ca tre sa duci cate 2 din fiecare pentru fiecare atestat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members adubaba Posted February 9, 2012 Members Share Posted February 9, 2012 Este adevarat ca atestatul asta pentru marfa este ... valabil si luat in seama doar in Romania? Am inteles ca daca lucrezi in afara granitelor Romaniei,nu iti foloseste la nimic atestatul asta ptr. transport marfa. In EU iti trebuie permisul de conducere si ADR . Am dreptate ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members AlexVAL Posted February 9, 2012 Members Share Posted February 9, 2012 Este adevarat ca atestatul asta pentru marfa este ... valabil si luat in seama doar in Romania? Am inteles ca daca lucrezi in afara granitelor Romaniei,nu iti foloseste la nimic atestatul asta ptr. transport marfa. In EU iti trebuie permisul de conducere si ADR . Am dreptate ? in mare parte cam asa e...pe mine nu prea m-a intrebat nimeni de rahatu' asta de atestat care am dat banii de pomana pe el doar sa-l vada aia de la birou...in Rest permisu si cardu sau dupa caz diagramele...si ADR daca transporti marfuri periculoase. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 DA se pare ca, acum se elibereaza su forma de card stiu ca la schimbat tata acum o saptamana si la costat undeva la 4 milioane cam asa.....cu tot poze taxa platita....etc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members adubaba Posted February 13, 2012 Members Share Posted February 13, 2012 DA se pare ca, acum se elibereaza su forma de card stiu ca la schimbat tata acum o saptamana si la costat undeva la 4 milioane cam asa.....cu tot poze taxa platita....etc Daca vorbesti despre atestatul pentru transport marfa , acum este card ,dar nu costa 4 milioane ci 64 ron taxa la trezorerie + pozele (2) vreo 10 ron , si atit .Deci aproximativ 75 ron toata ... distractia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mariusdafxf Posted February 13, 2012 Members Share Posted February 13, 2012 Daca vorbesti despre atestatul pentru transport marfa , acum este card ,dar nu costa 4 milioane ci 64 ron taxa la trezorerie + pozele (2) vreo 10 ron , si atit .Deci aproximativ 75 ron toata ... distractia. plus scoala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members adubaba Posted February 13, 2012 Members Share Posted February 13, 2012 plus scoala. Se stie... ! 75 ron doar ... cardul ,si asta dupa ce ai luat "examenul ".El spunea ca tatal lui l-a schimbat doar... . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts