Jump to content

Sinteti de acord cu materialele promotionale si atragerea de noi membri ?  

35 members have voted

1. 1. Sinteti de acord cu materialele promotionale si atragerea de noi membri ?

• Da
      27
    • Nu
      7
    • Nu stiu
      2

Recommended Posts

• Members

Dragi colegi...mam gandit sa facem niste pliante sau un fel de carti de vizita sa le dam si la alti colegi...soferi profesionisti sa se inscrie pe www.soferii.ro in care sa mentionam de cine o fost trimis

de exemplu  www.soferii.ro/trimis de ingerash1983

iar la un nr de soferi invitati sa se inscrie pe forum se castiga o placuta sau un autocolant sau mai mult un cont VIP valabil un an sau puteti deveni moderator

exemplu:  la 15 soferi noi inscrisi pe forum se castiga un autocolant cu soferii.ro

la 30 soferi noi inscrisi pe forum se castiga o placuta soferii.ro

la 100 sau mai multi soferi noi inscrisi pe forum se castiga un cont VIP valabil un an

la 500 sau mai multi soferi noi inscrisi pe forum se castiga un cont de moderator

ce spuneti de aceasta propunere...sunteti de acord....astept pareri sugetii idei in legatura cu propunerea mea

eu propun sa se voteze aceasta propunere

va urez drumuri bune fara evenimente si sa auzim numai de bine

• Members

eu nu as recomanda premii de genu vip sau moderator. nici nu iti dai seama cand e ceva de pacalit cati  zmei se vor gasi...

ma refer la multyaccounting. sau sa iti iei masuri de siguranta maxime, desi imi e greu sa cred ca se poate face asta 100%.

sigur ca ar fi ok in a face un link, gen invitatie... si sa ai posibilitatea sa aduci refereri. bafta.

• Members

Buna idee cu carti de vizita sau pliante, dar sa fie ceva frumos plastifiat altfel oamenii nici bine nu se uita pe ele si le arunca, si ar fi frumos ca aceste carti de vizita sa fie inmanate de cateva domnisoare frumoase si elegante la semafor, adevaru ca necesita cativa banuti aceasta treaba dar sunt sigur ca o sa dea roade, asa ca hai sa cautam sponsori si la treaba daca vrem sa promovam syte-ul sau sa-l facem mai cunoscut :)