Members geokm5 Posted September 1, 2012 Members Share Posted September 1, 2012 Salut, sunt posesorul unui Man TGA 18.460 din 2002 si m-a lasat cutia, problema este ca nu mai iese din viteza, cand sau sa o scot din viteza scrie pe bord N dar defapt nu iese, cand dau cheie da camionu sa plece iar in loc de N imi apare dinou ca este intr-o viteza --, tin sa precizez ca nu este pompa hidraulica de vina (maneta de viteze) pentru ca am schimbat-o curand, am chemat un mecanic cam cel mai bine vazut din orasul meu si mi-a spus ca ar putea fi cautatoru de pe cutie sau daca nu chiar cutie in sine de vina, ce parere aveti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Zake Posted September 3, 2012 Members Share Posted September 3, 2012 Salut, sunt posesorul unui Man TGA 18.460 din 2002 si m-a lasat cutia, problema este ca nu mai iese din viteza, cand sau sa o scot din viteza scrie pe bord N dar defapt nu iese, cand dau cheie da camionu sa plece iar in loc de N imi apare dinou ca este intr-o viteza --, tin sa precizez ca nu este pompa hidraulica de vina (maneta de viteze) pentru ca am schimbat-o curand, am chemat un mecanic cam cel mai bine vazut din orasul meu si mi-a spus ca ar putea fi cautatoru de pe cutie sau daca nu chiar cutie in sine de vina, ce parere aveti? Daca esti de prin preajma Ploiestiului te pot ajuta cu o constatare gratuita.Da-mi PM pentru detalii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members PiedoneMAN Posted September 4, 2012 Members Share Posted September 4, 2012 Cand afli cauza te rugam sa postezi aici ca sa aflam si noi care a fost. Succes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members geokm5 Posted September 11, 2012 Author Members Share Posted September 11, 2012 prima din cele 3 furci este blocata, nu imi iese din viteza 4, posibil craboti sa fie sariti...sper sa nu fie nimic grav. Cineva din constanta care m-ar putea ajuta? mecanicu pe care il am nu prea are timp de mine, de o saptamana ma tine si nici nu a desfacut-o inca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Zake Posted September 11, 2012 Members Share Posted September 11, 2012 daca vrei iti recomand pe cineva de la ploiesti acre ar putea venii sa iti faca cutia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members geokm5 Posted September 12, 2012 Author Members Share Posted September 12, 2012 ce preturi are omu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Zake Posted September 13, 2012 Members Share Posted September 13, 2012 ce preturi are omu ? rezonabile spun eu...dar ramane sa vb cu el...sau mai ai o varianta la Pitesti cutia veche la schimb si diferenta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members geokm5 Posted September 18, 2012 Author Members Share Posted September 18, 2012 s-a rezolvat, Va rog stergeti topicul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts