Guest Anonymous Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 Salutare. Am cumparat din Franta o statie President Johnny III ASC si e in AM. Pot sa o trec in FM? E complicat sa fac asta? Se merita sa ma mai complic sau cu prima ocazie ma duc sa o dau innapoi? Stiu ca par ca un idiot si nu m-am uitat la ea ca e doar in AM dar am gasit-o la o super oferta si am luat-o cu ochii inchisi. Daca se poate face imi puteti recomanda pe cineva in zona Bucuresti-Prahova? Va multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
globoi Posted September 14, 2012 Share Posted September 14, 2012 Colegu daca statia stie doar AM (adica modulare in amplitudine), conversia la FM (modulare in frecventa) se poate face doar schimband complet electronica de modulare a iesirii de RF care in conditiile in care toate circuitele statiei sunt pe o singura placa si aceea in tehnologie miniaturizata interventia de modificare e foarte greu de facut si nu merita economic. Mai pe scurt daca poti sa o dai inapoi da-o si cumpara una care sa aiba atit modulare FM cit si AM. Succes ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members RNR Posted September 14, 2012 Members Share Posted September 14, 2012 ti am lasat mesaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts