Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Exemplu colegialitate


Ciubacka

Postări Recomandate

  • Members

Pe internet a aparut un film in care este prezentat felul in care coopereaza soferii de camion din Rusia prin statie pentru a se apara de persoanele care vor sa ii jefuiasca.

http://stirileprotv.ro/stiri/bizar/mostra-de-colegialitate-cum-ii-pun-la-punct-camionagii-rusi-pe-cei-care-vor-sa-ii-jefuiasca-video.html

Mai sus aveti linkul cu clipul si stirea apartinand ProTV.Clipul mai poate fi vizualizat si pe Vplay.ro sub "inteligentul" titlu : Tiristi jegosi din Rusia ( http://www.vplay.ro/watch/ije8rr3r )

Eu zic sa cititi si comentariile ca va amuzati de numa numa la cata inteligenta si spirit de observatie pot poseda unii  ;D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...
  • 1 month later...
  • Members

In loc sa ne plangem ar trebui sa luam aminte si sa incercam sa ne aducem aminte de filmarea asta cand vedem ceva suspect prin parcari sau cabinele colegilor. Oricare dintre noi poate sa se afle intr-o situatie ca asta.  ;)  bravo pentru curajul lor

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

asta da colegialitate,la noi pe tara ,majoritatea doar ascultam pe statii,sa aflam de ceva controale,cantare,eventual un coleg cu ceva economie,parcari putine si dubioase,in care dormi cu frica sa nu te trezesti fara motorina in rezervor,prelata taiata,sigiliul rupt,sau fara roti. pe ruta spre tg mures patruleaza si ziua si noaptea ,cateva dubite transporter cu nr de covasna,sau de bulgaria,au statii pe frecventa 22,si asculta care ce face ,pe unde opresc pentru pauze de 15 sau 45,mai ales padurea bogatii,dupa rupea gara,si te acosteaza fara jena,fara pic de rusine ,cu mult tupeu,te face sa pleci de acolo fara sa mai respecti niciun program,ajungi sa mergi cu ochii pe oglinzi ,si te inchini ca ai mai scapat odata de pauza pe romanica noastra draga.drumuri bune si line la toti colegii. statia este pentru a ne ajuta intre noi colegii cu informatii utile ,macar asa speram.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

M-a deranjat foarte tare titlul...cred ca nici nu a avut rabdare sa vada tot filmuletul...si el deja stia ca tiristii sunt de vina...si apoi da-i cu "etichetatul"...trist...totodata imbucurator gestul, si de luat aminte! Si cum spunea si colegul de mai sus...ar trebui sa ne aducem aminte de acest filmulet ori de cate ori sesizam astfel de lucruri! Drumuri bune!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

ionut111,sa nu crezi ca doar in Romania se fura,stai linistit in Bulgaria,Serbia chair si prin tarile civilizate:Germania,Belgia,chair acuma cateva zile am stat de vorba cu un coleg de la Filadelfia si spunea ca in parcare in Olanda nu a auzit nimic i-au taiat prelata si cum n-au gasit nimic i-au luat vreo 400l motorina.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • Members

Oare cand vom fi si noi ..soferi romani asa uniti ?!!...cat timp v-a m-ai trece?!!...si o informatie prin statie..te doare gura sa o tot ceri...pana se indura cineva sa iti raspunda....la toti le convine sa asculte doar statia...!!..au trecut de "pericol"..nu-i m-ai intereseaza..de ceilalti colegi....!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.