Guest Anonymous Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 Acuma vezi 'oldtrucker' motivul pentru care ar trebui dati in judecata. Pentru ca omul ala platit niste bani degeaba Si eu sunt in aceasta situatie,dar pentru categoria C...chestia este ca,cam jumatate din dosar(adica vreo 5-6 luni,valabilitatea lui fiind de 12 luni,iti expira,iar daca esti capabil iei examenul intr-o luna hai sa zicem doua)dar diferenta dintre mine si userul care a postat mica lui problema este ca mie mi s-a spus ca se schimba legislatia si s-ar putea sa nu am timp sa dau examenul,asa ca am acceptat crezand ca o sa pot sa dau macar C(eu fiind inscris pentru CE)dar a trebuit sa plec din tara pentru o luna si am ratat sansa de a avea categoria C.Eu in 29 mai fac 21 de ani si doar dupa o sa pot sa dau examenul insa la el e ceva mai complicat...chiar ca a dat niste bani degeaba:)))poate i se returneaza banii:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Nsilviu Posted February 20, 2013 Members Share Posted February 20, 2013 SI la cum programeaza astea la politie pariem ca o sa iti expire si tie dosarul chiar daca faci 21 de ani si o sa trebuiesca sa platesti iar scoala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 NU o sa intamplec lucrul asta:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mario Bandit Posted February 20, 2013 Author Members Share Posted February 20, 2013 Va rog urmariti cu atentie !! ROMÂNIA MINISTERUL AFACERILOR INTERNE NESECRET SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR REGIM PERMISE DE CONDUCERE ŞI ÎNMATRICULARE A VEHICULELOR CĂTRE, Mihai Gheorghe ,Administrator forum http://www.soferii.ro Urmare a petiţiei dumneavoastră adresată SERVICIULUI RUTIER si retransmisă spre soluţionare la noi, privind modificările aduse asupra O.U.G. 195/2002 prin legea 203/2012, avem onoarea a vă comunicăm următoarele: 1. Un conducator auto, care a obținut categoriile C, CE păna la data de 19.01.2013 poate conduce in continuare auto din categoriile respective. 2. Un conducator auto care deţine categoriile C1, C1E în momentul care a împlinit 21 ani se poate prezenta la S.P.C.R.P.C.I.V. în vederea susţinerii examenului pentru categoriile C, CE dar nu mai târziu de un an de la data absolvirii şcoli pentru categoriile menţionate. 3. Candidații care au efectuat cursurile de pregatire pentru categoriile A, C, D și care ulterior datei de 19.01.2013 nu mai îndeplinesc condițiile de vârstă pentru obținerea permisului de conducere corespunzător acestor categorii , pot susține examenul, cu respectarea noilor condiții de varstă, dupa cum urmează: a) candidaţii scolarizaţii pentru categoria A , pot susține examenul pentru categoriile AM, A1, la 16 ani impliniţii şi pentru A2, la 18 ani impliniţii; candidaţii scolarizaţii pentru categoria C , pot susține examenul pentru categoria C1, la 18 ani impliniţii; c) candidaţii scolarizaţii pentru categoria D, pot susține examenul pentru categoria D1, la 21 ani impliniţii. C u stima, SEF SERVICIU COMISAR SEF DE POLITIE POPESCU PAVEL ps : cine doreste originalul , mesaj prin pm , raspund in limita timpului diponibil !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members UNHleaSHD Posted February 21, 2013 Members Share Posted February 21, 2013 Foarte buna initiativa! Felicitari! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mario Bandit Posted February 21, 2013 Author Members Share Posted February 21, 2013 Ma unesc protestului !! Personal ,, felicit ,, ministerul afacerilor interne , in special unitatea sub-ordonata - Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor , pentru genialul mod de adoptare a legii 2013/2012 , si de incurca asfel sute / mii de tineri in dorinta lor de a capata categoriile profesioniste . o intrebare am , domnilor , daca legea e votata si adoptata in toamna anului 2012 de ce pana in momentul intrarii in valabilitate a acesteia ( 19 -ian -2013 ) nu sa gandit un plan de a coordina accesul tinerilor la examen , si de a nu ii mai lasa sa se inscrie la cursuri sub o limita de 3 luni ( exemplu ) tocmai pentru a li se permite terminarea scolii !! . acum in ceasul al 13-lea nu ar fi rau ca macar cei care au scolile incepute sau cei reprogramati la examen , prin o ordonanta de urgenta ( mai puneti mana si face-ti ceva benefic natiunii , lasa-ti cascatul prin aule ) - sa li se permita terminarea cursurilor . ceva la mintea cocosului domnilor !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mario Bandit Posted February 27, 2013 Author Members Share Posted February 27, 2013 http://www.facebook.com/PermisDeConduce ... CDeLa18Ani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members UNHleaSHD Posted February 28, 2013 Members Share Posted February 28, 2013 De ce oare sunt sigur ca n-o sa aiba succes? Nu toata lumea gandeste ca noi "Ce-mi plac, camioanele, excursiile si soferia. Vreau sa fiu profesionist!", altu' zice "Astia la 18 ani nu sunt in stare sa se stapaneasca in Logan, da' cu TIRul". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts