Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Un adevarat profesionist!!!!!


Postări Recomandate

  • Members

Şoferul vinovat de răsturnarea cisternei cu clei de mobilă şi de rănirea a trei oameni, aproape de comă alcoolica

Cisterna cu clei care s-a rasturnat pe Valea Oltului si a aruncat o Dacie in Olt

Din Dacia care a fost „proiectată" în râul Olt au fost rănite două fetiţe şi mama lor. La proba cu alcooltestul, tiristul avea o alcoolemie de 0,96 mg./l alcool pur în aerul expirat, ceea ce în sânge înseamnă o valoare dublă a alcoolemiei.

Circulaţia rutieră s-a deschis azi, 8 octombrie, pe Valea Oltului, după ce un grav accident a avut loc aseară, în dreptul localităţii Călimăneşti-Vâlcea. Şoferul unei cisterne care transporta clei de mobilă, care se face vinovat de producerea evenimentul rutier, era beat criţă la volan, aproape de comă alcoolică. „Sabin A. (36 ani), din Făgăraş-Braşov, a condus un autotir care tracta o semiremorca pe DN 7, dinspre Sibiu către Râmnicu Valcea, iar la km 202+500m, într-o curbă deosebit de periculoasă spre dreapta, semnalizată corespunzător, neadaptând viteza de deplasarea a pătruns pe sensul opus de mers şi a acroşat o autoutilitară marca Renault, condusă de V. Alexandru. Apoi a intrat în coliziune frontală stânga cu un autoturism Dacia, condus de D. Viorel, din oraşul Brezoi. În urma impactului autoturismul Dacia a fost proiectat în râul Olt. Persoanele rănite au fost transportate la spital, primind îngrijiri medicale. Şoferul autotirului, A. Sabin, a fost diagnosticat cu policontuzii, plagă cot stâng, D. L., de 11 ani şi D. I., de 9 ani, ambele din oraşul Brezoi, pasagere spate din autoturismul Dacia au fost diagnosticate cu policontuzii faciale şi membre şi D. Mihaela, de 34 de ani, din localitatea Brezoi, pasager dreapta faţă a autoturismului Dacia, a primit diagnosticul de contuzie şold drept. În urma testării cu aparatul etilotest a lui A. Sabin, a rezultat o alcoolemie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei", a spus sinsp. Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea.

Două fetite şi mama lor, pasagere în Dacia care a fost „catapultată” în Olt, au fost rănite grav.

Traficul în zonă a fost blocat mai multe ore, până când a fost strâns cleiul din şosea şi a fost ridicată cisterna, circulaţia reluându-se în condiţii normale abia azi, la ora 3.00. „Unor astfel de indivizi care conduc aproape de comă alcoolică, ar trebui să nu li se mai dea niciodată posibilitatea să se urce la volan şi să fie băgaţi şi la închisoare", ne-au spus surse din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Vâlcea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.