Guest Anonymous Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Salut,am si eu o experienta mai putin placuta de povestit...lucrez de vre-o 4 luni la dumagas si eram in tranzit prin franta imediat dupa vama am gasit un loc de parcare unde am hotarat cu colegul sa facem pauza saptamanala de 45h (eram in echipaj),sambata dimineata am fost treziti de catre mai multe echipaje de politisti de frontiera (douane) care erau cu caini mare zarva prin parcare etc..ne-au solicitat actele personale si ale camionului dupa care ne-au rugat sa parasim cabina pt un control mai amanuntit.In tmp ce noi eram tinuti afara de catre niste agenti cu tot felul de intrebari un altul ne controla cabina care nu a durat mai mult de cca 5 min.la plecarea politistilor am intrat in cabina si cand ne-am luat eu portofelul si colegul meu borseta pt a ne baga inapoi actele am obs ca mie imi lipseau ultimi 10euro si 10ron probabil astia din urma i-a luat ca amintire si colegului meu i-a luat 20euro... salutare si drumuri bune sa avem!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members MALEFICE Posted January 27, 2010 Members Share Posted January 27, 2010 Foarte greu de crezut ceea ce spui colegule!!!Dar sa zicem ca este asa cum zici ,de ce nu ati sunat la politie sa reclamati disparitia respectivelor sume?Oricum este foarte greu de crezut chestia asta! \ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members b93lfk Posted January 27, 2010 Members Share Posted January 27, 2010 Mai sti poate vroiau o amintire de la voi si nu stiau cum sa va zica de amintire si asa au preferat sa isi ia singuri amintire Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Am vrut sa le spunem in fata atunci pe moment dar am preferat sa o lasam asa....Dupa aia cine stie, ziceau ca ii acuzam de furt si nu prea aveam cum sa dovedim si intram tot noi la belele...Dar nu e o mare paguba gestul in sine a fost important, da omul din greseli invata :)Am postat asa ca sa fiti cu totii mai atenti daca e sa fie vre-o data sa aveti control la cabina ! Multa bafta si drumuri bune. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members vali Posted May 15, 2010 Members Share Posted May 15, 2010 nici eu nu cred.poate nu erau politisti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members titi42 Posted August 11, 2010 Members Share Posted August 11, 2010 .....politia franceza,mai ales franceza,nu te trezeste din somn! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members guvis Posted September 1, 2010 Members Share Posted September 1, 2010 pot confirma ca iti bate in usa daca ai perdelele trase cand se presupune ca te odihnesti. Chestia cu furatul banilor suna a SF. Poate v-ati furat intre voi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mrmao Posted December 29, 2010 Members Share Posted December 29, 2010 Francezii?!? Nuuuuuuuu se poate!!!!! Dar, daca nu spui glume de sarbatori, e posibil asa cum a spus si colegul mai sus, sa nu fi fost politisti autentici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members varzaru valentin Posted December 30, 2010 Members Share Posted December 30, 2010 1.Nu trebuia sa coborati amandoi din masina , unul din voi trebuia sa ramana sa asiste la control. 2. Politia franceza nu te deranjeaza daca esti in parcare , in pauza , cu perdelele trase. 3.Va spun din proprie experienta , fac curse de Franta de 12 ani si asa o gogomanie nu am auzit. 4.Cineva minte...scuze colegii, mai cautati banii , poate au cazut din portofel.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Gongy Posted December 30, 2010 Administrators Share Posted December 30, 2010 asa cum zic majoritatea colegilor, suna a S.F. ce spuneti voi ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members lascu Posted December 30, 2010 Members Share Posted December 30, 2010 eu stiu ca atunci cand v-a spus sa coborati din camion este bine sa-ti iei actele personale cu tine dar mie cel putin mi se pare curios ceea ce spui desi nu vreau sa te contrazic dar tu stii mai bine ce s-a intamplat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ladolcevita Posted December 30, 2010 Members Share Posted December 30, 2010 Nu cred asa ceva.Politia franceza nu face asa ceva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members levier Posted March 2, 2011 Members Share Posted March 2, 2011 haideti fiti seriosi;nimeni nu crede asa ceva:posteaza chestii reale;mai bine un admin ar sterge asta ;ne facem tara de ris cu astfel de afirmatii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members qazz Posted March 2, 2011 Members Share Posted March 2, 2011 zi bancul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members johny v.b Posted March 3, 2011 Members Share Posted March 3, 2011 lasati prostiile politia fr sa fure in primul rand doar daca te banuie de ceva grav te trezeste din somn dar f rar si cand incep un control la cabina iti zice sa iei portofelu si banii din masina tocmai sa nu existe discutii din astea crezi ca francezi sunt rusi romani sau bulgari // ei castiga bine adica sunt motivati asa ca ganditi va inainte sa scrietii prostii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators mamitzoiu Posted April 2, 2011 Moderators Share Posted April 2, 2011 acuma zau ca nu stiu ce sa zic....pe mine ma oprisera acum o luna doua pe 1 lanaga Paris ca eram pe restrictia de ore/tonaj, mi au dat 120, bani nu aveam , am incercat sa i kem in cabina la o cafea sa ma milogesc de ei fara martori dar n au vrut....atat au cerut sa ma duc sa le arat portofelul ca nu aveam bani.Deci repet nu perkezitie control fara mine in cabina(am stat in dreapta cat si au facut treaba pe taho si au cautat dupa arme albe(lucram pe masina cu nr de polonia si cik astia mai au bate, etc).. Acuma deh...cine stie peste ce politai emigranti ai mai dat si tu...kiar daca vii de mititel in alta tara caracterul i ti ramane acelasi.. Drumuri line fara capre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members snt Posted April 15, 2011 Members Share Posted April 15, 2011 I-o fi mancat cainii ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members costi979 Posted April 15, 2011 Members Share Posted April 15, 2011 mamitzoiu,tot respectul pentru varsta ce-o ai,pentru ce faci pe aici.da limbajul asta de-l folosesti te trage in jos...n-am nici o treaba da lasa cocalarii si pitzipoancele sa-l foloseasca.multumesc de intelegere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Mario Bandit Posted April 15, 2011 Administrators Share Posted April 15, 2011 pe 2008 ......pe info trafic ...107.7 circula o stire emisa in franceza si engleza ....in care zicea .....ca prin parcari si drumuri nationale mai mici sunt niste indivizi care se dau drept politai .....cu masini gen peugeot 307 normale si girofar ...te opreau in trafic sau parcare si te golea de tot la control ..... se sfatuia ca in cazul unu control suspect sa suni la jandarmerie si sa ceri detalii despre echipaj / sau control Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators mamitzoiu Posted April 16, 2011 Moderators Share Posted April 16, 2011 costi979 apoi n eu n am vrut sa supar pe nimeni ...si apoi chiar daca am anii astia ma simt ca unul de 20 pt ca altfel te tampesti de la atat stat singu in cabina nuh? Si apropos de limbaj...sa mi arati si mie un sofer de 40t ca e pe comunitate sau national care este cizelat si vb literar..pe astia i i gasesti unul la 5mii cred..asta vis a vis de limbajul de cocalar, ca daca ai ceva ani experienta pe tir cred ca stii despre ce vb daca nu..asta este i mi rasp peste cateva luni cand ai sa "te prinzi".. Scuze nu vreau sa te jignesc..pur si simplu ti am raspuns! Drumuri line fara capre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Mario Bandit Posted April 21, 2011 Administrators Share Posted April 21, 2011 alta treaba ...mai mult off topic ...ca sa vedeti ca nici ,, duane ,, franceza nu e intreaga la cap , coboram pe a7 m imediat dupa lyon e peajele , merg pe automat sa inregistrez intrarea in portiunea cu plata , si hop unu cu lanterna.......CONTROLLLLL........ok ....hai la control ... erea ora 3 , circulatie nu prea erea , ei amortiti .....frig ca erea in februarie .......m-au verificat ca pe teroristi , cu cainele , am dat actele mi-au verificat tacho si cmr , marfa din spate si .imi baga cainele in cabina .......ala mia bagat botu in plasa cu mancare pe care o pregatisem in caz ca imi vine foame , in care aveam 2 sandvich-uri micute , o punga cu seminte si un pet de 2 litrii din care jumate cu ceai ...zice politatiu ..pipi ?? ce pipi domne !!! si le explicam ca aveam dureri de rinichi ...si cand vad cainele pe cearceaful meu alb , cu labele ude de pe jos ....bip , bip si bip bip ,si iarasi bip bip bip .....si asa in gandu meu pana cand imi zice ala ,,tre bien .. zic ok ?? tout ok ....si imi zice sa continuii ...plec si le-am zis de bine toata nopatea .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members dany92moto Posted December 1, 2011 Members Share Posted December 1, 2011 ori aia erau excroci, ori ati visat voi treaba asta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Ciubacka Posted December 1, 2011 Members Share Posted December 1, 2011 Eu vreau sa aud bancul cu cei doi colegi de la Dumagaz si colegu din Bucuresti ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members costy26 Posted December 1, 2011 Members Share Posted December 1, 2011 poate le-au facut baieti treaba cu( maradona) si au vazut ca sunt romani le-au fost mila de ei si totusi le-au luat bani de benzina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members oldtrucker Posted December 2, 2011 Members Share Posted December 2, 2011 Salut,am si eu o experienta mai putin placuta de povestit...lucrez de vre-o 4 luni la dumagas si eram in tranzit prin franta imediat dupa vama am gasit un loc de parcare unde am hotarat cu colegul sa facem pauza saptamanala de 45h (eram in echipaj),sambata dimineata am fost treziti de catre mai multe echipaje de politisti de frontiera (douane) care erau cu caini mare zarva prin parcare etc..ne-au solicitat actele personale si ale camionului dupa care ne-au rugat sa parasim cabina pt un control mai amanuntit.In tmp ce noi eram tinuti afara de catre niste agenti cu tot felul de intrebari un altul ne controla cabina care nu a durat mai mult de cca 5 min.la plecarea politistilor am intrat in cabina si cand ne-am luat eu portofelul si colegul meu borseta pt a ne baga inapoi actele am obs ca mie imi lipseau ultimi 10euro si 10ron probabil astia din urma i-a luat ca amintire si colegului meu i-a luat 20euro... salutare si drumuri bune sa avem!!! Draga colegule .....si cand te-ai trezit cu adevarat , cat era ceasul? Cand mai ai cosmaruri de genul asta , ia napoton ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts