Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

maxima.logistic bucuresti


Postări Recomandate

  • Members

da angajeaza in echipaj se plateste 0.13 km.se face contract in tara

sunt la inceput de drum patronii sunt turci foarte de treaba au contracte cu esseres asa am inteles au 10 masini din care 5 pleaca miercuri in austria si apoi pe europa

se sta 3 luni cu una acasa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

Dragi colegi am fost si eu la interviu si au spus urmatoarele:se lucreaza in echipaj pe renault premium ,garajul este in Austria, se da 0,13 centi pe cabina se citesc km  de pe card si aceeia se platesc ,se sta 3 luni plecat si 2 saptamani acasa ,nu se plateste transportul din Austria in Romania si invers ,adica va intereseaza. Firma garanteaza ca se fac 15000 km . Se accepta si incepatori . Salariul pe tara este de 1000 ron.  Daca sunteti interesati va doresc mult succes .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • Members

o fi de evitat, nu?colegu asa e !dar de cine ?ca toti de pe pagina asta nu vor s-o evite ,uite : Subiect: maxima.logistic bucuresti  (Citit de 1878 ori) 1900 oameni la vreo zece postari...  acum sa fie 5 luni, toti tipau hotii ,sclavi sa lucre altii  !acum cu 13 la suta echipaj? de ce am senzatia ca preturile au luat-o pe deal in jos  ...no coment

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • Members

da colegii am lucrat eu acolo 3 sapt. am facut 9000km in echipaj.am cerut curse si drept rasplata mia zis ca sa plec.am plecat si nici acum nu am luat banii.numai cu magnetul pus tre sa lucrezi nu vrei poti sa pleci.tre sa merg la tribunal ptr a lua banii.am toate doveziile.nu sti cine e seful,toti te comanda iar la bani niciunul nu vrea sa plateasca.patronii sunt turci...au niste jafuri de renault premium luate de la norbert,cam 500000 mi km la bord.incercati si o sa ne intalnim pe la tribunale pentru a lua banii.luativa tot timpul copie de pe cmr, orice dovada este buna.se mai fac si alte magarii,vi le spun la timpul lor.bafta celor care vor sa incerce.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

maxima logistic; daca prima impresie da la interviu a fost placuta, ok si datatoare de speranta , ulterior , dupa ce am fost ''selectati'' si am vb cu ''seful'' [un turc, cu aer de superioritate, dar corect in prezentarea a cea ce urma si in descrierea job-ului]mi-am schimbat parerea.nimic nu corespundea cu ce sa discutat initial , de la perioada in care se sta plecat pana la km pe care treb sa-i facem [ei spuneau, ca peste 25000 km, cea ce e un lucru bun dar, imposibil de realizat],oricum ceva nu ''mirosea'' ok si am renuntat.

urmariti firma chiar pe acest forum , veti observa opinii mult mai avizate, ale celor care au plecat prin aceasta firma, un lucru este cert .......nu-mi pare rau ca am refuzat .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Am avut neplacerea de a lucra cu aceasta firma . Am plecat ca titular si odata ajuns acolo mi s a impus sa depasesc programul de lucru inclusiv punerea de magnet la cutie era sugerata de catre dispecera lui ERDAL. Dupa exact  o saptamina am venit acasa pe banii mei pe care nu i am mai recuperat. Mai tin legatura cu doi colegi care au venit dupa o luna de munca si nu au primit nici un ban. Ce va promit la interviu este nerealizabil , cei doi colegi au reusit intr o luna cu dispeceratul lor  si pe program doar 11000 de km. De asemenea si lor li  s a cerut acelasi lucru incalcarea programului . Pt mai multe detalii va stau la dipozitie la nr de tel 0729339926,0762416426.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

tribunalul muncii va rezolva imediat.tre sa aveti cmr tichet tahograf extras, contract munca ,legitimatii ,si orice act care va va face dovada ,.daca aveti si martori e super.va vor da banii la ziua  lucrata cam 35 eur zi plus alte despagubiri..Nu ezitati,eu am avut probleme si am avut castig de cauza,.stati sa dea legea exploatarii de catre patroni a muncitorilor si o sa vada ei turcii acestia ca ,,romania nu este taramul fagaduintei pentru orice patron de doi lei .sau oricare alt patron facut peste noapte.. succes.dragi colegi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.