Jump to content

Caut slogan site si forum

Care va place?  

32 members have voted

1. 1. Care va place?

• Online driving
      0
    • Online Driver's Pub
      7
    • Privim in fata, ne miscam inainte, gandim in viitor
      7
    • Noi miscam totul
      5
    • Cu noi lumea se misca
      3
    • Cel mai important lucru pe care il transport este viata mea, dar cu www.soferii.ro,aceasta este mai frumoasa!
      16
    • www.Soferii.ro , site-ul soferilor de pretutindeni
      4
    • Aici sunteti acasa si prietenii va asteapta !
      1
    • Cafeneaua soferilor de pretutindeni
      3
    • Fara noi nu ar fi miscare
      1

Recommended Posts

• Administrators
  Caut un slogan pentru site si forum si va cer parerea voua utilizatorilor. De azi si pana in 15 februarie 2010 astept idei si sloganuri si din data de 16 februarie 2010 pana in  1 martie 2010 le pun la vot si cel mai votat va fi ales ca sloganul sitului si forumului.

• 3 weeks later...
  • Members

Eu nu inteleg de ce trebuie sa ne scalambaim in alte limbi.Am invatat oare prea bine limba romana si nu ne mai ajung cuvintele? :P

Sau site-ul se cheama drivers.ro?

Bingooooooo !!!! sau Toucheeee !!! , cum ar spune francezul  :D.Ai dreptate leo, ideal ar fi sa fie in limba romana ( ar fi si un omagiu pentru Pruteanu), ce sa ne complicam in alte limbi cand noi suntem romani si mai avem si o limba deosebit de frumoasa ??? doar ca sa ne inteleaga strainii ??? ...sa foloseasca dictionarele ,online, ca si asa sunt la moda ;D.

• Members

Leo stii cum e daca da bine la ureche ,parca il inghite mai bine omu . Multi artisti romani prefera sa cante in engleza , si piesele in engleza prind cel mai bine la public.

Plus ca engleza o stie mai toata lumea . Daca ii bagi un slogan din ala de 3 randuri jumate nu ti-l mai citeste nici mamaie ,ca na e sila mare pe romani ! 

Lasam votul sa decida !  ;D

• Members

Leo stii cum e daca da bine la ureche ,parca il inghite mai bine omu . Multi artisti romani prefera sa cante in engleza , si piesele in engleza prind cel mai bine la public.

Plus ca engleza o stie mai toata lumea . Daca ii bagi un slogan din ala de 3 randuri jumate nu ti-l mai citeste nici mamaie ,ca na e sila mare pe romani ! 

Prea bine, de va fi in engleza ,toate comentariile mele ulterioare le voi face in franceza, machedoneasca, tiganeasca,araba...ca deh , si ei  e oameni

• Members

La care public prind? ai rezultatele unui asemenea sondaj?

Engleza o stie toata lumea?Care engleza-aia de la cartoons? Ma faci sa rad, lumea, asa cum am mai zis (si eu fac parte din lume) nu stie nici pe departe limba romana, d-apai sa inteleaga Shakespeare.