Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

TRANSCOM BRATASANCA


Postări Recomandate

  • 4 weeks later...
  • Members

Colegilor feritiva cat puteti de asemenea firme gen TRANSCOM BRATASANCA, patronul  VASILE este un fost sofer o ,......"pt cine ii cunoaste trecutul iar fiusau un pustan ....... cu fite de X5 .

Firma asta a gonit din PLOIESTI transportatorul  PFENING care aveau conditi de munca si salarizare la nivel european din cauza ca in spatele acestei,, firme"  sunt baietii de la consiliul judetean PRAHOVA (tatutul) asta justifica contractele castigate de ei in fata altor firme de transport cu traditie si flote mai mari.

Referitor la program nici vorba la ei se merge non stop cu FOI DE CONCEDIU si MAGNET  pt ca la LIDL nu se poate respecta program nici cu 3 soferi ,    EXEMPLU DE CURSA LA LIDL---- vino repede incarca un PLOIESTI cu VALENI si te intorci tot repede ca sa incarci un ADJUD cu ONESTI,soferul incarca masina ,soferul descarca masina ,soferul incarca ambalaj ,soferul descarca ambalaj la toate filialele asta pt ca domnul VASILE PODEANU a acceptat ca soferii lui sa intre in magazin noaptea singuri si sa descarce si sa incarce marfa cu cheile de la depozit.... ..........................domnul VASILE PODEANU  si CONSILIUL JUDETEAN PRAHOVA se ingrasa si traieste pe spatele amaritilor care se inbolnavesc de ficat si alte boli la el in OGRADA ( sa numi zica mie cineva ca noptile astea no dormite  nuti toaca ficatul)

Referitor la SALARIZARE se plateste la KM, salariul fix decat in acte  iar daca ajungi la pragul de 30mil lei face in asa fel sati opreasca bani pe motorina AI CONSUM MARE

Referitor la CONSUM ...........ala batrin si fisu stiu ca au numai junghiuri si ciurucuri cu peste milion km camioane luate de la firmele care se respecta si isi inoiesc flota la timp ............... la soferi sa scoata consum cit mai mic posibil in care sa nu te poti incadra asta numai sa te certi cu ei mereu.

..................

......... din tara cunoaste ca, camioanele  cu POD care merg cu foi de alte activitatiMesaj sters partial pentru limbaj neadecvat si exces de caps.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Nu  colegule e vorba de revoltare aici am vrut doar sa stie colegiii care sa duc la poarta la nenorocitii astia ce ii asteapta .

....... ca astia au stricat meseria de sofer in PRAHOVA

Daca nu ma credeti cereti lamuriri de la soferii lor de la kaufland sau Lidl (dar sa nu nimeriti pe fratele patronului sau vreun cumatru) sa vedeti ca toti sunt pe picior de plecare dar nu au alte alternative si de aia ii suporta pe ........ astea si domnii VASILE si IONUT stiu chestia asta si profita de situatie ca nu au oamenii unde sa mearga Mesaj sters partial pentru limbaj neadecvat!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Nu e deloc bine!!! Dar nu stiu ce s-ar putea face sa nu mai existe asemenea situatii pentru ca toata lumea are greutati si nevoi...oameni cu familii...ar trebui sa se gandeasca si patronii ca poate nu vor fi o viata patroni si se pot intalni cu oamenii de care si-au batut joc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Am fost azi la dansii si mi-au zis sa fac toate actele ,care ma costa cam 5-6 milioane (poate si mai mult) dar nu i-mi garanteaza ca ma angajeaza pentru ca sunt incepator ! i-am propus o proba de lucru si mi-a zis (INCREDIBIL) ca dau proba dupa ce fac toate actele in situatia in care ma duc la dansu de la Pogoanele(jud Buzau) si am consumat benzina de 150 de lei. Chestia asta mi-o putea spune la telefon atunci cand i-am sunat saptamana trecuta.Ma intreb de ce m-au mai chemat daca m-au trimis inapoi ....doar pentru un simplu interviu?  Nu prea mi-a facut o impresie buna. SINCER! Cam arogantii si mistocari!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Eu sincer o cunosc pe fata patronului este foarte buna prietena cu sotia mea... care mi-a zis ca ma va angaja dupa ce imi vin atestatele.Acum dupa ce am vazut ce a scris colegul mai sus parca deja imi vine sa dau inapoi...nu stiu ce sa fac,oare chiar asa de rau sa fie?mai multe detalii...sau mai bine sa astept sa plec in ianuarie la o alta firma?chiar nu stiu ce sa fac ca mai pus pe ganduri...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

fisa medicala,psihologicul,un act care atesta ca nu mai lucrezi(asta o iei d la firma unde ai lucrat ultima data daca ai lucrat),card tahograf,cazier auto,cazier judiciar,(daca ai ceva la ele sane 0 se te angajeze),diplomele de studii,si price diploma de calificare,cam atat i-mi aduc aminteeu mai dau maine un tel sa mai intreb odata daca am vreo sansa dac fac toate astea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...
  • Members

foarte foarte adevarat ce zice Laur-Laur!

am un vecin la doua case de mine. pleaca in cursa luni si mai vine sambata de parca ar fi pe comunitate.

de multe ori pleaca tot sambata.

e mai tot timpul rupt de oboseala.

eu sunt tot sofer asa ca mai discut cu el una alta.

am vrut sa ma duc si eu la transcom. d

a dupa ce am aflat am mers in alta parte.

de mers pe program.... NICI VORBA! merg cu foi de concediu si tot felu de prostii.

cum vine dintr-o cursa, ii da alta cursa cu amenintarea desfaceri contractului de munca.

el descarca si incarca, daca are vreo defectiune o repara singur.

nu e de mers la firma asta ca isi bate joc de tine tot timpul.

te trateaza ca pe un sclav!

completeaza si profilul,mersi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • Members

Fratilor..... mare dreptate are Laur. Fugiti cat puteti de Transcom. am lucrat 5 luni la el si dupa astea am iesit lipsa la combustibil 500l asa de proba. Am ramas cu masina in drum am reparato pe bani mei si nici nu i-am vazut. Un sfat prietenesc fugiti si in legatura cu foii de concediu e adevarat. Am luat remorca reparata capital de la garaj pana la oradea an ramas fara camere de franare si fara ultima punte (s-au rupt suporti de pe sasiu). Am vrut sa dezleg remorca inacarcata si nu se putea ca sa rupt podeaua. Si in legatura cu incarcat-ul si descarcatul produselor se descarca de catre sofer si asa are in toate contractele. Dupa ce plecati de la Transcom sa nu va faceti analizele ca sunteti moriti de o luna

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Cu toate ca este foarte nasol la aceasta firma, ca incepator eu zic ca totusi e bine daca te angajeaza. Stai un an, faci un pic de experienta si ai plecat. Eu pana acum m-am lovit numai de refuzuri pe motiv ca n-am experienta. E mai greu pana te agati pe undeva.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Mai bine stai linistit cu soferia pe tir ca nu mai e ce a fost inainte ..si eu am facut prostia sa renunt la un post de sofer la o firma de renume sa ma angajez sofer pe tir :D cea mai mare gresala ..daca vrei sa fii sclav pe viata fao...si vis a vis de ce a zis interlocutorul si eu am lucrat la Lidl :D de la ala mic pana la ala mare cu barba sura sunt numai sclavi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

salut colegilor, eu lucrez la Transcom de vreo 4 ani,cand a mers cu motorina a mers acum ca s-a strans cureaua peste tot eu sunt multumit cu salariul are mi se da la timp. in vremurile bune am iesit si 3500 lei pe luna pe intern dar nici cand este greu nu am iesit sub 2500 lei. nu are rost sa barfim ca soferii seriosi fac treaba la Transcom si sunt renumerati cum trebuie. sa aveti drumuri bune

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Colegu Valentin. Explica-ne si noua sensul cuvantului "renumerat" ca sa fiu al dracului, de nu l-am cautat in DEX si nu l-am gasit. Ma tot trimitea la unul cu numele de Caragiale dar nici pe asta nu-l cunosc ca nu prea apare la Antena3. Pentru ca nu vreau sa fiu off topic,la fel ca tine iti dau aici definitia:Remuneratie inseamna: Retribuţie, plată.Remunerat inseamna platit,conform dex-ului.Si nici pe acesta nu il da la Antena 3

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.