Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

soferi de tir in italia


Postări Recomandate

  • Members

salut ma numesc ciprian si sunt rezident in prov de firenze. ca multi altii dintre noi intampin si eu acceiasi problema, gasirea unui loc de munca dat fiind faptul ca sunt incepator si necunoscand pe nimeni ce lucreaza in domeniu e foarte greu. de aceeia as cere ajutor celor din zona mea daca cunosc dite ce angajeaza sofer 2 sau macar cineva binevoitor sa ma invete lucrurile de baza, agatat dezgatat parcare trasul la rampa in caz ca cineva ma pune la proba. multumesc anticipat si o sa fiu recunoscator oricarui ajutor si sfat venit din partea voastra.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Colegule, nu vreau sa te dezamagesc dar, daca nu lucrezi la o firma de transport poate vezi lucrurile altfel. Iti explic pe scurt cum stau lucrurile din punctul meu de vedere, deci e o parere strict personala, nu stiu cat e de obiectiva: firmele de transport din Italia fac un efort foarte mare sa supravietuiasca si din cauza asta toti incearca sa deschida in est si sa angajeze cu contract in oricare alta tara bananiera numai in It nu. Sunt soferi italieni cu experienta pe tusa din cauza ca acum majoritatea deschid in est. Singura sansa ar mai fi sa gasesti o firma la care trebuie sa pui magnetul la greu, cu toate consecintele ce decurg din asta. Parerea mea e ca ori cunosti pe cineva care sa te bage cu el si sa te initieze, ori altfel, cu contract in it e foarte greu sa pornesti, s-au dus vremurile cand te angajau si fara scoala de soferi, o faceai dupa angajare. In schimb s-a umplut piata de firme care te angajeaza cu contract in ro, si cred ca sunt multi care iau si fara mare experienta. Deci mai intreaba si tu pe altii si daca iti confirma ce ti-am spus eu vezi ce e mai bine pentru tine. Oricum sa stii ca nu mai este afacerea care era, acum castigi cam cat un meserias foarte bun, deci ori o faci din pasiune ori mai bine te gandesti la altceva.

Sper sa nu te fi dezamagit. Asa vad eu treaba in It si sper sa nu te fi indus in eroare. Numai bine iti doresc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Singura sansa ar mai fi sa gasesti o firma la care trebuie sa pui magnetul la greu, cu toate consecintele ce decurg din asta...esti sigur de asta ? tu spui numai povesti,cine are curaj sa puna magnet pe Italia ? Poate ai auzit ca se merge peste program ,sau fara diagrame din urma,e usor sa-ti dai cu parerea si sa derutezi  colegii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

cu parere de rau dan popa iti spun,lucrez la o firma care detine 45 de camioane,40 din soferi folosesc magnetul,cu sau fara voia lor.spre fericirea mea nu sunt inca obligat sal folosesc,dar nu stiu pana cand....asa ca baiatul stie el ce vorbeste,cam in felul acesta sta treaba prin italia.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

baieti multumesc mult pentru opiniile voastre, si as dori ca subiectul asta sa nu devina marul discordiei dintre voi, dar sa trecem la "oile" noastre. da intradevar este o perioada foarte grea atat in ale soferiei cat si in celelalte sectoare, sute de soferi au ramas fara loc de munca datorita faptului ca firmele de transport s-au mutat unde este mana de lucru mai ieftina si taxe probabil mai mici, in romania, polonia, ucraina etc. cu privire la gasirea unui loc de munca fara a avea o cunostinta, un frate un prieten bun care sa te ajute este foarte greu daca nu chiar imposibil, eu am 5 luni de zile de cand ma invart in "jurul cozii"pentru ca nu cunosc pe nimeni. dar sper si tind sa cred ca va fi si pentru mine si pentru cei multi ca mine, un inceput. cu respect

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Salut,iubiti colegi.Mergeti la Carbon Logistics Timisoara,veti gasi o hahalera,se numeste..,va invata ea cum sa folositi si magnetul si cum se circula in nestire,dar mai ales cum sa folosesti lemnele,in caz ca nu mai sta ridicat geamul la vreuna din usi .

Noi am dori sa nu invatam asa ceva.. :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

colegi sa stiti ca intradevar este criza si daca vrei sa te angajezi undeva ai nevoie neaparat de cineva sa te ajute. astazi am fost personal la, bartolini, gls, tnt, cav transporti,  si am sunat la, vercesi, arcese, spagnia transporti si galassini, nici macar nu mau intrebat daca am experienta ci miau spus pur si simplu ca sunt completi. e de rau

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • 1 year later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.