Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Se pare ca nu numai in Australia exista


ovdiu

Postări Recomandate

  • Members

Unde altundeva decat in Suedia?!?!? Frumos, sexy.....Tendinta e spre camioane mai mari, pe Germania se testeaza lkw de 25.25m, sa vada daca face fata infrastructura, si va face, si se vor accepta deoarece nevoile sunt tot mai mari si mai multe, direct proportionala cu cresterea populatiei pe glob.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Anonymous

  De ce nu  sunt eu de acord cu trenurile rutiere?Pentru ca fura locuri de munca!Daca soferul unui tren rutier ar fi platit dublu,da,as fi de acord,dar nu este cazul,asa ca eu consider trenurile rutiere doar concurenta deloiala,mai multa munca pentru sofer,mai multe riscuri(vizibilitate redusa,manevre mai anevoioase,distanta de franare marita,serpuire mai pronuntata cand bate vantul).Spun asta in cunostinta de cauza,am condus tren rutier,nu mi-a convenit,in prezent merg de cele mai multe ori in b-tren,de tren rutier nici nu mai vreau sa aud!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

La suedezi lungimea este ceva obisnuit si uzual...la ei se mergea cu lungimuri de 30 m inca din anii 80, bineinteles ce vedem in video, nu inseamna ca acesta circula si pe nationalele din Suedia. Merge pana intr-un punct cu containerele, iar de acolo alte camioane leaga remorcile si pleaca mai departe. Acolo se iesea din portul Goteborg. Iar dupa camion pot fi legate maxim 2 remorci la suedezi, formand un ansamblu de 30 m lungime maxim admis. Am fost in Suedia si nu circula mai lungi de atat, pentru ca apoi devine foarte complicat de manevrat, iar strazile si infrastructura nu permit acest lucru. Mai exista in Olanda 25.25 m dar sunt foarte rare. In Germania nu cred ca va fi lansat, insa infrastructura le-ar permite acest lucru la nemti. Deocamdata la lungimuri in Europa doar in Suedia si Finlanda se merge la lungimuri, cred ca si Norvegia, dar rar, ca in Norvegia e complicat de mers prin Fiord, ei le au mai normale, camion+remorca.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • Members

Eu am lucrat pe Link, si faceam Suedia -Norvegia (25,25 metri). De mers inainte ....ca sofer de tir, nu e mare scofala ..ziua. Dar noaptea ai o senzatie ciudata ca nu stii unde este spatele remorcii, unde calca ultima roata in viraje....nu mai spun sa bagi in rampa.. Cateva poze..

141.jpg

138.jpg

135.jpg

134.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.