Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Members

a fost o plecare la ei pe 11 noiembrie. aveau nevoie de echipaje gata formate. si obligatoriu adr. spuneau ca de sarbatori nu lasa amandoi soferii acasa. unul face craciunul acasa iar celalalt revelionul. dadeau salariul pe tara si diurna 60 de euro pe zi. se sta 3 luni pe comunitate cu 2 saptamani acasa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

m-au intrebat si pe mine daca am acte de italia, sau daca la firma la care am lucrat inainte, care era tot italiana, am avut contract pe romania sau pe italia. nu stiu daca iau si pe cei care au acte de italia, insa mi-au dat de inteles ca ii intereseaza sa te angajeze cu contract de romania. ii intereseaza doar echipaje gata formate, ei nu fac echipaje, si cel putoin unul dintre soferi sa stie italiana la nivel conversational, ptr ca au dispecerat italian. si adr obligatoriu. stiu ca au avut plecare ii 11 noiembrie, si am inteles ca o sa mai aiba si dupa anul nou, dar nu pot sa iti dau o data exacta. in ceea ce priveste experienta nu m-au intrebat in mod deosebit insa stiu ca se da proba de lucru in bucuresti. cam atat deocamdata

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

cred ca o sa ma scada salariu..daca se afla multe lucruri...sunt dispusi altii sa munceasca pe bani mai putini..din pacate ..nu cand se duc la un interviu sa isi negocieze drepturile in functie de ce fac..is bucurosi ca au de unde veni si unde pleca...eu vad la mine ca pentru 1200..is noi veniti o gramada..si nu fara experienta..cel mai rau lucru este ca au cativa ani buni de soferie..singuri ne transformam in ceva negativ..iar asta continua sa se intample..ce sa mai zic ..bucuria companiilor!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

nu cred ca o sa scada salariile la ei, pentru ca din fericire pentru cei care lucreaza acolo, cei de la vercesi inca tin la blazonul lor si nu isi permit foarte mult sa faca experimente deoarece fac transporturi cu valori destul de mari si din cate am inteles cele mai multe curse sunt la contract.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • Members

O fi facind transporturi bune dar nu are nici o treaba cu soferi romanii care sunt angajati cu contract pe ro pe salarii de nimic , find o firma rasista care nu angajau straini pina nu demult . Ce firma poate fii????? care isi da afara 60 italieni si angajeaza straini pe salari de nimic ,,ia ajuns criza si pe ei din urma,,eu incerc de 8 ani sa intru la ei dar mi sa facut scirba si am renutat,,  Desteaptate Romane,,

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

60 de euro pe zi si salariul de pe romania nu cred ca este chiar un venit de mizerie pentru cineva din romania. in ceea ce priveste rasismul, nu ma pot pronunta. eu am dat un simplu telefon la cei din bucuresti si am fost chemat la munca. am ales doar sa merg dupa anul nou pentru ca vreau sa imi fac sarbatorile de iarna cu familia. probabil a cumparat firma vreun patron roman si nu mai vrea sa angajeze italieni. am numai o singura rugaminte la tine. cum ar spune italienii, sveglia ti rumeno! desteapta-te se scrie cu liniuta de despartire intre desteapta si te. nu de alta dar imi vine sa ma sinucid prin amazzare cand vad scris altfel! in rest, felice anno nuovo per te e per tutta la tua famiglia! si dumnezo ne imburde in rai!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

...colegu Maramu,mai sintem care stim cite o limba straina si de acea nu ne rupem degetele pe taste scriind in limbi straine si corectand pe cel care nu a pus liniuta la un anume cuvint,retine esenta mesajului postat si nu baga in seama amanuntele ca perzi esentialul...drumuri bune.

uneori mai trebuie sa fie si cineva sa puna liniuta  ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

frate manaila, ridic palaria in fata celor care stiu si limbi straine. unii sunt care stiu si sa scrie in acele limbi. insa am pretentia de la cineva care sta in alta tara sa nu uite locul de unde a plecat si mai ales limba pe care a invatat-o prima data. daca e cumva stain, ma inclin in fata lui ca a invatat sa si scrie in limba romana. dupa cum ai observat, nu i-am facut analiza ortografica, ortoepica si de punctuatie a postarilor lui. insa cand la fiecare postare imi amintesti mie ca e cazul sa ma destept, sa ma ierti! macar rupet-i un deget la ultimele doua cuvinte ca sa nu cumva sa imi vina sa ma omor prin sinucidere. sti cum se spune, prima greseala se iarta, a doua se scuza, dar a treia deja se pedepseste. cum am mai spus, ma inclin in fata celor care stiu limbi straine(in cazul de fata italiana) atata timp cat o folosesc in conversatiile cu italienii. am intalnit de destule ori "straini" care vorbeau cu nevasta lor in italiana in timp ce aceasta vorbea cu ei in romana. stii ce m-a intrebat un sofer italian? "ce fel de om e acela care vorbeste cu nevasta lui romanca in italiana, cand se vede clar dupa cum e imbracat ca e roman?". si ca sa nu fiu off topic, sa sti ca si domnul  de la autistitir, cel care se ocupa de recrutarile pentru vercesi, stie al dracului de bine romana, cu toate ca e italian. punem pariu ca stie cum se scrie corect "Desteapta-te romane?". jos clopu`(palaria) pentru cei care se chinuie sa isi rupa degetele cand posteaza ceva.

P.S. o sa te rog sa iti completezi si varsta la profil, ca sa nu iti reproseze moderatorii ceva.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

eu am vorbit prima si ultima data cu ei la inceputul lui noiembrie. din nefericire pentru mine, nu salvez toate numerele de telefon in memoria telefonului atunci cand nu ma intereseaza. si pentru ca e greu sa dai o cautare pe forum la autistitir.ro( sunt cei care se ocupa de recrutarea de personal pentru vercesi), am facut eu aceasta treaba pentru ca este interesul meu in primul rand. 0748760647, domnul Mario Rosetti. cu scuzele de rigoare pentru intarzierea de care am dat dovada. multumit colegu CNA pentru acest gest? cu respect, Maramu`

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

si in plus, cred ca daca cineva este interesat de ceva anume, citeste tot topicul de la prima postare si dupa aceea daca nu vede link-ul pus de colegul Coman, se apuca de cerut date suplimentare. eu am fost acceptat insa nu inseamna ca am si mers la firma asta. dar asta se vede la fel, numai daca citesti tot topicul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.