Members yo5peb Posted February 7, 2010 Members Share Posted February 7, 2010 Un camion rasturnat in giratoriu Sibiu-Fagaras ,catre Transfagaran,..mai vechi.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted February 7, 2010 Members Share Posted February 7, 2010 Cred ca soferul camionului a vrut sa opreasca pe dreapta , dar din cauza zapezii nu a vazut unde e marginea drumului si fiind incarcat s-a culcat pe-o parte . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Razvan(GRSu) Posted February 7, 2010 Members Share Posted February 7, 2010 Cred ca soferul camionului a vrut sa opreasca pe dreapta , dar din cauza zapezii nu a vazut unde e marginea drumului si fiind incarcat s-a culcat pe-o parte . Nu prea cred ,daca te uiti mai atent parapetul este rupt ,nu cred ca il rupea doar ca sa traga pe dreapta ! ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted February 7, 2010 Members Share Posted February 7, 2010 Da, scuze, acum vad ca e si un stalp rupt pe acolo . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EX Staff VT880 Posted February 7, 2010 EX Staff Share Posted February 7, 2010 Cred ca soferul camionului a vrut sa opreasca pe dreapta , dar din cauza zapezii nu a vazut unde e marginea drumului si fiind incarcat s-a culcat pe-o parte . Daca citeai mai atent explicatia lui popeye, ai fii inteles ca s-a rasturnat in sensul giratoriu, iar pt aceasta "manevra", a avut nevoie de viteza, care cred ca nu i-a lipsit, din contra avea prea multa !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mad_driver2009 Posted February 7, 2010 Members Share Posted February 7, 2010 Nu este nici primul ,si nici ultimul accident care se produce in acel sens giratoriu. Eu cred ca a fost gandit de unul cu mintea "odihnita". Unul dintre cele mai tampite sensuri giratoriu ca amplasare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members yo5peb Posted February 7, 2010 Author Members Share Posted February 7, 2010 Cred ca soferul camionului a vrut sa opreasca pe dreapta , dar din cauza zapezii nu a vazut unde e marginea drumului si fiind incarcat s-a culcat pe-o parte . coane,ce parcare pe dreapta,sint in zona parcari de parcari plus o un hotel si o benzinarie..... omul a venit prea tare, eventual a fost incarcat prea mult, lemnele nu au fost prea legate si au facut balans....PLUS giratoriu facut pe genunchi,...vreau s-a zic ca tre s-a tragi de volan... nu mai era nimeni pe linga camion, dar ce e bine e ca nu e prea lovit si super bine ca nu a patit omul nimic...sper... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted February 7, 2010 Members Share Posted February 7, 2010 Mai usor yo, nu trebuie sa sari asa la gatul meu, i cautam si eu o scuza soferului....o scuza plauzibila ;D . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members yo5peb Posted February 7, 2010 Author Members Share Posted February 7, 2010 coane, NO MERCY,.... incercam s-a ii caut eu o scuza.... a mea e mai stiintifica...incarcatura inalta, etc, samd... toate cele bune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts