Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Members

Traiesti undeva in munti banuiesc. Acolo a venit cineva si a zis ceva despre moldoveni si tu ai luat o de buna. In fine. Nu doresc sa ti schimb perceptia despre altii. Incearca sa pui capul la contributie si garantez ca poti sa lucrezi cu cel putin 1200 euro salariul + diurna. Care in general e 50 euro pe zi cam in orice tara care nu vede diferenta de accente sau de culoare. Iar 1200 e doar minimul pe economie in unele tari.

Editat de lucimarco
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Nu te astepta la salarii egale cu ale celor din vest prin agentii din Ro. Deocamdata. Invata limba tarii unde vrei sa lucrezi. Asta se cere in primul rand ca sa piti sa fii egal cu cei de acolo. Altfel ai sa recurgi la metode practicate de alti colegi care incet dar sigur strica piata. Oferinduse sa efectueze unele munci, care normal sunt platite suplimentar daca nu au fost trecute in contractul de baza , deoarece nu stapanesc neseria si limba bine, incearca sa si pastreze locul de munca odata intrati in firma. Cam o iau pe aratura. Sunt multi colegi care vir sa practice meseria asta doar 2 - 3 ani. Si atunci nu i mai interesesza altceva decat castigul rapid. Bafta in cautari.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 8 months later...
  • Members

......Kaj Maeliminatdsen...e loc de mai bine baieti. Nu va opriti aici

Drumuri bune tuturor!!!

o prima postare neinspirata...nu confunda forumul cu parcarea..citeste regulamentul ca sa nu obtii o vacanta...

Editat de cico_3504
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 5 months later...
  • Members

Am lucrat  4 luni pentru kaj madsen si cred ca sunt in masura sa pot spune cateva cuvinte .... negative din pacate. 99%  din trailere sunt frigo , se cara carne agatata pe italia , germania , franta , spania.  Firma face contracte doar pe Lituania , pe firma unui lituanian stabilit in DK , individ ce taie si spanzura printre angajati , dar lucru bun pentru amatori este ca adora pupincuristii !!! Programul nu se respecta , se merge 9 cu 9  ori 10 cu 9 , se fac doar pauze de 24h , schimbi si 4 trailere pe zii si asta pentru ca sunt oameni in birou care urmaresc sa conduci maximul posibil pe ziua respectiva. In acest fel ajungi sa parcurgi peste 16.000km / luna  si sa devii un fel de zombi. Din pricina amenzilor tot mai dese au introdus pauza de 45h , dar cum ? te da jos in garaj si altu pleaca cu masina ta , urmand ca dupa ce termini pauza sa iei masina altuia si tot asa. Romanii din firma au cele mai ordinare masini , tot ce este bun ori nou ajunge pe mana lituanienilor , au fost si sunt cazuri de masini cu plosnite in cabina , soferi ce dorm cu bluze si pantaloni de teama ciupiturilor. M-am angajat cu 60/zii si in scurt timp s a facut 70/zii .In noiembrie am plecat in urma unui episod de 45h la garaj petrecut in baraci infecte si din cate stiu in ianuarie au micsorat salariu la romani de la 70/zii la 63/zii in timpo ce lituanieni primesc 75/zii , respecta programul cu strictete , pauze lungi si dese la garaj ...in camion , ei nu schimba ca romanii. Asadar kaj madsen este inca o firma care considera soferul roman sclav !!!

Editat de cico_3504
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Cine ar dormi cu ploșnițele în pat? Cine s-ar urca măcar într-un camion care vine cu așa ceva?

Din cauza cui au ajuns camioanele în halul ăsta? Ne putem imagina cum arată restul cabinei și starea celor care l-au avut în folosință înainte...nu e nimeni care să ia atitudine și să reclame asta? Dar cineva care să le dezinfecteze nu s-a găsit în tot timpul ăsta? Pur și simplu se acceptă și viața merge mai departe?

Nici măcar n-aș atinge cheile unui camion care e în așa hal, darămite să-l conduc sau mai rău, să dorm acolo.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.