Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Members

Deci avem asa firma din danemarca de transport,infiintata in 1975,transport pe comunitate cu trailere cargobull schmitz ;frigo;capete daf volvo si scania;nu au masini sub euro 5,acum au mai primit sase capete euro 6;transporta fructe,legume,alimente proaspete ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • Moderators

ca sa revin..am divortat intr -un final de Kurt Beier(s -a stricat rau de tot treaba acolo de cand s- a umplut cu romani "destepti" la birouri) am trimis mail la kajmadsen si mi- au raspuns imediat.se angajeaza. eu am trimis mail pe 14 (cand mi -au amanat iar plecarea romanasii nostri de la kb) iar pe 17 azi dupa inca 3 mailuri si raspunsuri de la Andreas ma asteapta luni sa plec in cursa..par seriosi si cica mai sunt vreo 30 romani dintre care 15-20 de kb. am sa las aici adresa si toate nr de tel pe care mi lea trimis Andreas(patronul

Andreas Fristoft

KAJ MADSEN FJELSTRUP A/S

Kokholm 14

DK-6000  Kolding

Tel.    +45 76301313

Mobil: +45 23346191

Drumuri Line

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • Members

Salut colegii....Ce se mai aude despre Kaj?? Rog un coleg care lucra pe acolo sa ma ajute cu niste info mai noi! As fi interesat de o colaborare cu ei cam pe dupa Paste sau chiar inainte. Drumuri line si platite colegii!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • Moderators

scuze pt ca raspund asa tarziu pt cei interesati de aceasta companie.Kaj Madsen este o firma transport cu 100 capuri(FH,XF si Scanii 420 euro 6,full dotate) si vreo 100-150 remorci(toate frigo,exceptie vreo 3-5 prelati).

Salariul este de 1500 fix,se trage la greu,pauze numai de 24,cand faci un 45 ore este numai din cauza ca nu e gata transportul(mai rar cand te pun ei si asta doar in cazul in care tranzitezi o zona "periculoasa"),te mai pun si sa sari din program(de obicei se respecta dar...).

Momentan numai angajeaza romani(sunt doar 20-25 acum din 30 cati eram) iar cei care au mai ramas l i se cauta motive pt ai da afara sau ai forta sa plece.Restul de 70-80 sunt lituanieni(avantajul lor este ca din 6 dispo 2 sunt de ai lor si stau toata ziua bot in bot cu Andreas,deci implicit sunt favorizati)

Se face toata UE,mai putin UK si Elvetia.Contractele de munca sunt pe lituania iar cand nu vrei sa le semnezi ca nu intelegi ce scrie acolo si vrei traducere in engleza(pe care apropos trebuie s o stii scris/vorbit) se enerveaza iau foile si pleaca..

Intr un cuvant nu este o firma de noi(romani) suntem acuzati non stop ca furam la greu enorm(ei nu se uita in parcare sa vada ce "limo" au lituanienii si ce golfuri 3 au romanii..

Cam asta e tot..Drumuri line si ..."succesuri"

P.S.- am uitat sa zic ca si ei procedeaza la fel ca multe alte firme,adica nu ti mai baga in cont ultimul salariu,adica teapa de 1000-1400 euro(cum am "furat o si eu de altfel)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Mersi de info colegu, deci si acolo pute.....Am vaz ca ai postat cand ai plecat la ei si pareai incantat. Ma intreb oare unde mai putem merge si noi sa lucram cinstit si sa fim tratati corect. Drumuri line in continuare!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...
  • Members

Buna colegii...tot e mai bine la kurt beier,bani la timp in 25 si inca fara problem, dupa atat entuziasm la inceput acum cand esti acolo vezi si relele care se intampla si ce fel de oameni sunt ka dupa ce le muncesti sa nu iti dea banu( ma refer la cei ce nu intend mana mai mult decat se poate :).).E pacat ca se ajunge in asemenea situatii...drumuri bune sa aveti colegi ..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

salut gata baieti sa frint povestea de iubire cu cucubau nu va mai intelegeti cu ionel sau cu karoli ori cu eliminat de radu care traduce pt nicolaj etc :D:D:D:D au fost buni sa recunoastem pt incepatori si inca mai sunt pt incepatori a fost un spirit de gluma m-am iubit si eu cu ei 2 ani acum am divortat sa faca ei cu 1300 pe luna norvegia si suedia intelegeti cine cunoaste va salut si drumuri bune sa aveti

:ymdevil::ymdevil::ymdevil:

fii foarte atent pe viitor cum comentezi,citeste regulamentul ca sa nu ai probleme in viitor

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

50 euro pe zi,pauze numai de 9 h si de 24 h,se schimba cam 1-2 trailere pe zi,multa munca pentru 1500 euro,treabuie sa va ganditi bine inainte de a accepta asemea oferta,nu se deconteaza transportul Rom-DK si Dk-Rom,contract de munca pe Lituania,cine stie cat e de valabil si asta,iar in rest tre sa fii tre sa fii super driver pentru ca ai descarcari programate la ora!

Drumuri bune!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

sal colegii.am citit si eu postarile colegilor,an care 90% e adevarat,eu am lucrat la ei recent.adica sant an concediu de 2 luni,referitor la bani nu e adevarat eu mi am luat si ultimul cent de la ei,am avut si unele probleme dar tot am ancasat banii,daca va convin conditiile,eu zic ca se merita,ne putem auzi si la nr.de tel.0754901001. succes si drumuri bune tuturor

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.