Jump to content

Recommended Posts

 • Replies 81
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

si continuarea pentru cei ce nu stiu...(scriu aici realitatea din experienta care am avut o la ei),  se lucreaza 9 cu 9(condus 9 si pauza 9h pentru cei ce nu s au "prins", weekend doar de 24 si numa

Sa inteleg ca in danemarca nu exista salar de incadrare si plata se face la zi , si ca diurna ? Nu stiu cu cine aveti impresia ca discutati , si poate credeti ca suntem cazuti din pom , dar de ce a

Repet , si fara a mai fi nevoia de a mai repeta o data : Pe rand , ce cuprinde acel contract de munca , ca specificatii nu particularitati , date personale etc , si nu in privat , aici sa vada toti u

Posted Images

 • Members

Deci avem asa firma din danemarca de transport,infiintata in 1975,transport pe comunitate cu trailere cargobull schmitz ;frigo;capete daf volvo si scania;nu au masini sub euro 5,acum au mai primit sase capete euro 6;transporta fructe,legume,alimente proaspete ;)

 • Like 1
Link to post
Share on other sites
 • 1 month later...
 • Moderators

ca sa revin..am divortat intr -un final de Kurt Beier(s -a stricat rau de tot treaba acolo de cand s- a umplut cu romani "destepti" la birouri) am trimis mail la kajmadsen si mi- au raspuns imediat.se angajeaza. eu am trimis mail pe 14 (cand mi -au amanat iar plecarea romanasii nostri de la kb) iar pe 17 azi dupa inca 3 mailuri si raspunsuri de la Andreas ma asteapta luni sa plec in cursa..par seriosi si cica mai sunt vreo 30 romani dintre care 15-20 de kb. am sa las aici adresa si toate nr de tel pe care mi lea trimis Andreas(patronul

Andreas Fristoft

KAJ MADSEN FJELSTRUP A/S

Kokholm 14

DK-6000  Kolding

Tel.    +45 76301313

Mobil: +45 23346191

Drumuri Line

Link to post
Share on other sites
 • 2 weeks later...
 • 1 month later...
 • 3 weeks later...
 • Members

Salut colegii....Ce se mai aude despre Kaj?? Rog un coleg care lucra pe acolo sa ma ajute cu niste info mai noi! As fi interesat de o colaborare cu ei cam pe dupa Paste sau chiar inainte. Drumuri line si platite colegii!

Link to post
Share on other sites
 • 1 month later...
 • Moderators

scuze pt ca raspund asa tarziu pt cei interesati de aceasta companie.Kaj Madsen este o firma transport cu 100 capuri(FH,XF si Scanii 420 euro 6,full dotate) si vreo 100-150 remorci(toate frigo,exceptie vreo 3-5 prelati).

Salariul este de 1500 fix,se trage la greu,pauze numai de 24,cand faci un 45 ore este numai din cauza ca nu e gata transportul(mai rar cand te pun ei si asta doar in cazul in care tranzitezi o zona "periculoasa"),te mai pun si sa sari din program(de obicei se respecta dar...).

Momentan numai angajeaza romani(sunt doar 20-25 acum din 30 cati eram) iar cei care au mai ramas l i se cauta motive pt ai da afara sau ai forta sa plece.Restul de 70-80 sunt lituanieni(avantajul lor este ca din 6 dispo 2 sunt de ai lor si stau toata ziua bot in bot cu Andreas,deci implicit sunt favorizati)

Se face toata UE,mai putin UK si Elvetia.Contractele de munca sunt pe lituania iar cand nu vrei sa le semnezi ca nu intelegi ce scrie acolo si vrei traducere in engleza(pe care apropos trebuie s o stii scris/vorbit) se enerveaza iau foile si pleaca..

Intr un cuvant nu este o firma de noi(romani) suntem acuzati non stop ca furam la greu enorm(ei nu se uita in parcare sa vada ce "limo" au lituanienii si ce golfuri 3 au romanii..

Cam asta e tot..Drumuri line si ..."succesuri"

P.S.- am uitat sa zic ca si ei procedeaza la fel ca multe alte firme,adica nu ti mai baga in cont ultimul salariu,adica teapa de 1000-1400 euro(cum am "furat o si eu de altfel)

Link to post
Share on other sites
 • Members

Mersi de info colegu, deci si acolo pute.....Am vaz ca ai postat cand ai plecat la ei si pareai incantat. Ma intreb oare unde mai putem merge si noi sa lucram cinstit si sa fim tratati corect. Drumuri line in continuare!

Link to post
Share on other sites
 • 3 months later...
 • Members

Buna colegii...tot e mai bine la kurt beier,bani la timp in 25 si inca fara problem, dupa atat entuziasm la inceput acum cand esti acolo vezi si relele care se intampla si ce fel de oameni sunt ka dupa ce le muncesti sa nu iti dea banu( ma refer la cei ce nu intend mana mai mult decat se poate :).).E pacat ca se ajunge in asemenea situatii...drumuri bune sa aveti colegi ..

Link to post
Share on other sites
 • 2 weeks later...
 • Members

salut gata baieti sa frint povestea de iubire cu cucubau nu va mai intelegeti cu ionel sau cu karoli ori cu eliminat de radu care traduce pt nicolaj etc :D:D:D:D au fost buni sa recunoastem pt incepatori si inca mai sunt pt incepatori a fost un spirit de gluma m-am iubit si eu cu ei 2 ani acum am divortat sa faca ei cu 1300 pe luna norvegia si suedia intelegeti cine cunoaste va salut si drumuri bune sa aveti

:ymdevil::ymdevil::ymdevil:

fii foarte atent pe viitor cum comentezi,citeste regulamentul ca sa nu ai probleme in viitor

Link to post
Share on other sites
 • Members

50 euro pe zi,pauze numai de 9 h si de 24 h,se schimba cam 1-2 trailere pe zi,multa munca pentru 1500 euro,treabuie sa va ganditi bine inainte de a accepta asemea oferta,nu se deconteaza transportul Rom-DK si Dk-Rom,contract de munca pe Lituania,cine stie cat e de valabil si asta,iar in rest tre sa fii tre sa fii super driver pentru ca ai descarcari programate la ora!

Drumuri bune!

Link to post
Share on other sites
 • Members

sal colegii.am citit si eu postarile colegilor,an care 90% e adevarat,eu am lucrat la ei recent.adica sant an concediu de 2 luni,referitor la bani nu e adevarat eu mi am luat si ultimul cent de la ei,am avut si unele probleme dar tot am ancasat banii,daca va convin conditiile,eu zic ca se merita,ne putem auzi si la nr.de tel.0754901001. succes si drumuri bune tuturor

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.