Jump to content
Sign in to follow this  
FLO_TM

Achizitionare camion

Recommended Posts

Buna ziua la toata lumea!Imi poate spune cineva vreun site de unde poti prelua leasing sau achizitiona camion de preferat din Olanda sau Germania. multumesc ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

daca vrei sa preiei vreun leasing, atunci intra pe orice site al firmelor de leasing din Romania, pentru ca preluarea de leasing din afara e un pic mai dificila.(BRD, BT, Tiriac, volksbank, BCR, Impuls, Cefin si multe altele) . la toate firmele de mai sus o sa gasesti camioane pentru reposesii sau camioane din buy back cu garantie. La noi aici in Baia Mare cei de la ATP au o gramada de camioane second, de diferite modele la care se da garantie si ai si finantare leasing. la fel la cluj la cei de la daf si volvo. acuma depinde de tine ce vrei sa achizitionezi, si in ce mod. daca vrei camion de afara, cel mai mare site e mobile.ro si de acolo iti alegi modelul camionului si tara de unde vrei sa il iei. bafta

Share this post


Link to post
Share on other sites

cu cea mai mare placere. sfatul meu este sa incerci mai degraba pe la dealerii de camioane! si asta din doua motive: camioanele au in general istoricul lor de service si in plus au si revizia facuta si al doilea motiv e faptul ca dau si garantie! nu foarte mare, dar totusi e garantie. si o sa gasesti aceleasi conditii de finantare ca si la leasing. la firmele de leasing, s-ar outea sa gasesti camioane mai ieftine din reposesii, dar in general camioanele din reposesii sunt cam descompletate sau sunt cam uzate moral! sau eventual incearca sa gasesti pe cineva de la care sa preiei direct leasingul(ceva patron care nu mai poate plati ratele). dintre dealerii de camioane ii recomand pe cei de la ATP exodus sau pe cei de la cefin. Intra pe site-urile lor si o sa gasesti la fiecare sectiune speciala cu camioane second. aici la baia mare la ATP am vazut in curte si MAN, si daf si actrosuti. depinde ce te intereseaza

Share this post


Link to post
Share on other sites

sincer nu stiu care sunt preturile. cel mai simplu e sa intri pe site-ul fiecaruia in parte si o sa gasesti acolo toate informatiile cu privire la preturi si la conditiile de finantare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pentru cei interesati in informatii despre achizitionarea unui camion, remorca etc, precum si pentru informatii despre finantare (leasing financiar,operational,etc) iata un numar de telefon : 0749190316.

O seara placuta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.