Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Oferte tractionisti


FLO_TM

Postări Recomandate

  • Members

acuma ma tin de capul tau! da o cautare pe forum(in dreapta sus in casuta unde scrie cautare) si o sa gasesti vreo 4 sau 5 firme care aveau nevoie de tractionisti pe comunitate, cu adrese de contact si cu oferta de pret. de asemenea mai era inca un baiat care avea un renault premium mi se pare, care voia sa vanda camionul in rate si care dadea si contractul de munca pentru camion, cu tot cu carduri de motorina. da niste cautari si o sa ii gasesti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 9 months later...
  • Members
Va rog frumos postati aici oferte recente de la diferite firme din diferite tari pentru un contract de tractionist.Multumesc!

Necesitam tractoristi cu camion articulat de 40T pt. Spania.

Pentru mai multe detalii va rog sa contactati cu mine.

marianavarga@hotmail.com

Tel. 0034/647245189

Un saludo

Mariana, Vila-real (Castellón). España

Gata? Cum am scos un pic capsoru prin lume, am si uitat limba romana? Nu ma intereseaza subiectul, dar cand vad asa ceva nu pot sa ma abtin... Merge unu in Italia, sta 3 luni, vine in tara si te intreaba " como se dice" la asta ca nu mai stiu....? Rusine!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...
Vizitator Anonymous
Va rog frumos postati aici oferte recente de la diferite firme din diferite tari pentru un contract de tractionist.Multumesc!

Firma de transport si logistica ALIANZA GALADTRANS situata in ALMENARA-CASTELLON-SPANIA necesita autonomi detinatori de capuri tractoare pt efectuare transport frigorific!

In vederea unei colaborari oferim:

-plata prin confirming (3-5 zile de la depunerea CMR-urilor),in schimbul unui comision de 2% din factura!

-rute:SPANIA-ITALIA,SPANIA-GERMANIA,SPANIA-ANGLIA,SPANIA-BELGIA/OLANDA.

-retur fara asteptare,odata lamurita ora si data descarcarii la urcare(nu se stationeaza in asteptarea retururilor)

-detinem cate 3 operatori pt fiecare tara din rutele noastre

-oferim dispecerat in limba romana 24h

-pret fix:1€/km DUS-INTORS , PLIN-GOL pe perioada octombrie-mai,0.90€/km DUS-INTORS , PLIN-GOL pe perioada mai-octombrie

-se asigura tot sprijinul in contratare de servicii si rezervari de orice tip;

-chirie la frig se percepe 1350€/luna pt cei care vor alege 1€/km,iar pt cei care aleg sa lucreze cu 0.90€/km tot anul,nu vor platii nici un fel de chirie pt remorca

-pentru mai multe informatii si pentru cei interesati punem la dispozitie numarul de telefon 0034 698 334 928 sau e-mail alina_ioana05@yahoo.com , in prealabil,cautati informatii despre firma pe internet ,unde se gaseste C.I.F.-ul firmei ,cu acesta va puteti adresa oricarei BANCI din Romania (sau la nivel european) pt a va asigura de certitudinea existentei si seriozitatii firmei GALADTRANS 2009 S.L. (GRUPUL ALIANZA GALADTRANS).

-NU SUNT INTERMEDIAR SI NU INCASEZ NICI UN FEL DE COMISION!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

Imi este rusine colegu' ca sunt roman. vrei sa lucrezi cinstit si in schimb primesti teapa asta iti este rasplata de la compatriotul tau. numai in felul asta ne putem pazi de tepe.ex. firma care vrea numai sa te ajute ea nu ia comision nu ia nimic ceea ce te duce cu gandul cum supravietuiueste ????

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Foarte adevarat de ce cele mai multe firme roamanesti sau asa zise romanesti (exceptie firmele romanesti serioase) au sedii sau filiale in Spania ........cele mai multe din comunitatea europeana ????? De ce in spania si ñu in germania sau austria ????? De ce cele mai multe tepe se dau intre romani ?.... De ce o firma romaneasca cu sediul in spania ñu da aceleasi preturi unor autonomi spanioli ......sau de ce ñu i tepuieste .....ca pe semenii sai .... Romanii cu scuzele de rigoare daca am fost inteles gresit drumuri bune

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • Members

Salut,

Vreau sa atrag atenția asupra unui grup de tzepari din Austria.Daca prin cautarile voastre auziti de DirectLog Worgl,sau Activia ,sa va feriti de o eventuala colaborare.Eu am lucrat cu un camion pt ei din Iunie pana in Septembrie si nici acum nu mi am văzut banii de la ei.Mare director se da unul Andrei Antal,care vorbește românește da i ungur,mare patron este un rahat Kurt Ehrlich,iar director de operațiuni e unul Markus Zott.Pe situl de prezentare au postat fotografii ca desprinsa din cosmos dar ei își au sediul intr o mansarda din Worgl .In perioada săptămânii tot strâns informații despre ei ca persoane si ei ca firma.Am întâlnit deasemeni alți romani care fuseseră tepuiti de acești oameni.Unul spre exemplu era in pragul falimentului.Muncise cu 3 camioane cu carduri personale si avea de încasat vreo 70.000euro.Eu unul am de încasat vreo 4000.Prin Octombrie au avut curajul sa vina in România la un târg al transportatorilor ținut la Timișoara ,tocmai pentru a prosti si alți fraieri .Imi pare rău ca ca am aflat tarziude prezenta lor in Romania , altfel dădeam o fuga la Timișoara sa descarc o vitanja la standul lor.Deci grija in ce cocina va bagați pentru ca riscati sa va manance porcii.Numai bine

Atentie la limbaj! Evitati abrevierea cuvintelor!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • Members

Compania belgiana vine cu propunerea de colaborare catre soferii profesionisti detinatori a propriului camion sau catre companiile de transport cointeresate in desfasurarea activitatii pe piata Europeana a transportului. Noi inchiriem cap tractor cu sau fara sofer pentru lucrul in Uniunea Europeana. Va propunem 83 euro centi pentru km parcurs. Dumneavoastra veniti cu capul de tractor si intentii serioase iar noi asiguram restul necesar.

Pentru informatii suplimentare apelati la nr. de tel. 0032486121515

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • Members

TRACTIONIST PENTRU CARRERAS SPANIA

CAUTAM TRACTIONIST DETINATORI DE CAPETE TRACTORE PENTRU A LUCRA IN ZARAGOZA SPANIA

FIRMA SE NUMESTE CARRERAS GRUPO LOGISTICO.

CAUTAM FIRME DE TRANSPORT INTERESATE SA LUCREZE CU BAZA IN ZARAGOZA SPANIA.

CURSE SPRE GERMANIA, FRANTA, BELGIA, ELVETIA, PORTUGALIA, ITALIA.

1 SOFER 14000-16000 KILOMETRI PE LUNA

2 SOFER ECHIPAJ. 18000-21000 KILOMETRI PE LUNA

PLATA PE KILOMETRU TRANSFER LA 30 DE ZILE DIN DATA FACTURII

Interesati:

Alejandro López Otero

Reprezentant Romania

Constantin Brancoveanu, 15. CLUJ-NAPOCA

+34 642 043 022

+40 773 043 022

alejandro.lopez@grupocarreras.com

http://www.grupocarreras.com

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • 7 months later...
  • Members

Aceiasi hoti cu alte nume....

Daca vreti sa lucrati ca tractionisti,mergeti fratilor la firma respectiva si luati legatura direct cu patronul firmei,nu semnati contractul pana nu-l traduceti si-l cititi bine,nu va lasati intermediati de romani si totul o sa fie ok.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • 4 months later...
  • Members

TRACTIONIST PENTRU CARRERAS SPANIACAUTAM TRACTIONIST DETINATORI DE CAPETE TRACTORE PENTRU A LUCRA IN ZARAGOZA SPANIAFIRMA SE NUMESTE CARRERAS GRUPO LOGISTICO.CAUTAM FIRME DE TRANSPORT INTERESATE SA LUCREZE CU BAZA IN ZARAGOZA SPANIA.CURSE SPRE GERMANIA, FRANTA, BELGIA, ELVETIA, PORTUGALIA, ITALIA.1 SOFER 14000-16000 KILOMETRI PE LUNA2 SOFER ECHIPAJ. 18000-21000 KILOMETRI PE LUNAPLATA PE KILOMETRU TRANSFER LA 30 DE ZILE DIN DATA FACTURIIInteresati:Alejandro López OteroReprezentant RomaniaConstantin Brancoveanu, 15. CLUJ-NAPOCA+34 642 043 022+40 773 043 022alejandro.lopez@grupocarreras.comhttp://www.grupocarreras.comhttp://www.youtube.com/watch?v=1Rfzz7AG8eY

16000 de km pe luna pentru un sofer??????
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.