Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

XXL Tours (XXL Jobs) Brasov, patron Ciprian PASCU


ciprian_dinu

Postări Recomandate

  • Members

Buna ziua tuturor !!! Doresc sa aflu CAT MAI MULTE detalii despre XXL Tours (Jobs) Brasov, cum ar fi: seriozitatea firmei, daca a avut cineva contact cu aceasta firma, daca a lucrat cineva acolo ca sofer de autocar, daca a plecat cineva la munca in Suedia cu ei, conditii de munca si cazare, etc., etc., etc. VA MULTUMESC anticipat stimati colegi !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

In Brasov exista o serie de firme de ,,mediere in gasirea unui loc de munca ,, sau o pepiniera de potentiali tepari. De ce zic asta? IN anul 2007 m -am dus la o firma care trebuia sa ma  trimita in DK pt distributie ziare, si nici pana acuma nu mau mai trimis.... I am dat in judecata , a durat vreo 2 ani procesul , procuratura    mi a trimis acasa rezultatul ,, contractul dvs. are ca obiect medierea in cautarea unui loc de munca,si nu

garanteaza gasirea unui loc de munca ,, deci Neinceperea urmaririi penale.

Pe viitor incearca direct cu firmele

succes !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • Members

eu unul am avut intentia de a apela la niste firme de genul lor, si dupa cateva intrebari, am renuntat... nici macar nu am mai aplicat, dupa ce a tria firma a recunoscut ca nu imi garanteaza o angajare chiar daca dosarul meu e ok. insa comisionul se pastreaza. nu am considerat normal, mai ales ca in principiu, si eu pot sa fac ce spun ei ca fac, adica sa navigheze pe internet si sa propuna angajatorilor niste cv-uri din baza lor de date

si nu le dau lor 2-3 salarii daca imi gasesc ei ceva, sau unul "pentru procesarea datelor". mi-am cautat eu, si in 2 saptamani aveam de ales intre 5 job-uri.dar cred ca totul depinde de cat inseamna timpul tau pentru tine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • Members

XXL TUR sau mai bine zis ROMSKNDIMPEX e o firma cu un patron fara respect pentruangajati , am lucrat ca sofer pe autocar timp de 6 luni ... ca sa rezisti trebuie sa fii din Brasov ( sa fii 110% disponibil pentru firma), la angajare iti GARANTEAZA marea cu sarea iar cand vine luna de salariu se face dupa buna placere si mai intai intreaba "ce amenzi ai la firma, pentru ce am sa iti opresc bani" ... NU VA RECOMAND XXL TUR sa calatoriti spre Danemarca sau Suedia , soferii fac pe dracu in patru sa mearga totu bine dar masina te tradeaza si majoritatea clientilor ( NU SUNT RASIST )...

NU DATI BANI PE CONTRACT DE MEDIERE la xxl jobs mai bine dati banii la orfani !!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 year later...
  • Members

Eu lucrez sofer la XXL Tours de 7 luni si imi place sa lucrez la ei. Colegii sunt baieti faini, fac cate trei curse pe luna. Lucrez mult, dar eu sunt obisnuit cu cursele la distante lungi si imi place sa conduc autocare. Primesc salariu la timp si in conformitate cu ce lucrez. Iar referitor la cei care sunt plecati in Suedia, sunt multi care lucreaza acolo prin aceasta firma si sunt satisfacuti de jobul care il au.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Moderators

georgebrasov . Spunemi si mie sa stiu ca poate imi scapa ceva daca e asa de bine cum de au anunt de angajare in fiecare saptamana . Eu am lucrat o perioada destul de lunga la o firma de transport persoane si in cativa ani (peste 10 ani) a dat de 2 ori anunt de angajare iar cum am spus XXL are anunt saptamanal pentru sofer de autocar sa nu confundam cu circurile.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 6 years later...
  • Members

Salut! Exact cum spune DanBV, aveți mare grijă cu firmele care fac angajări săptămânal. Ceva este acolo, se trag garanții, nu își plătesc șoferii, au mașini defecte, au dispeceri sandilăi... Mergeți todeauna la fața locului și încercați să vorbiți cu vecinii sediului firmei înainte de a depune CV. Eu în ultimii 10 ani am avut de a face cu câțiva nenorociți dar mi-am învățat lecția. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.