EX Staff VT880 Posted February 7, 2010 EX Staff Share Posted February 7, 2010 Truck show !!! Adria, provincia Rovigo, in cadrul autodromului international Adria Raceway, va avea loc al 10-lea festival organizat de catre asociatia " Highway Truck Team ",printre membri carei am onoarea de a ma afla si eu. Muzica, gratar, bere la butoi, multa voie buna si multe multe camioane, din toata Europa !!! Va invit din timp, asa ca nu aveti scuze !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted February 7, 2010 Members Share Posted February 7, 2010 Da Vt, am citit , dar mai aproape e cel de la Cluj de pe data de 1 mai ;D . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EX Staff VT880 Posted February 7, 2010 Author EX Staff Share Posted February 7, 2010 Da Vt, am citit , dar mai aproape e cel de la Cluj de pe data de 1 mai ;D . Stiu, dar inca mai astept invitatia" oficiala " Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts