Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

O informatie daca se poate


Cornel

Postări Recomandate

  • Moderators

Sunt putin offtopic dar sper sa nu va suparati,fac acest comentariu pentru a intelege si voi ce inseamna civilizatia sau a fi sofer.Pe tara unde lucrez merg deseori pe drumuri secundare,unde limita maxima admisa pentru camioane e de 65 km/ora.Majoritatea merg legal,pina in 65,in spatele lor se fac cozi de cite 1,2 km pe anumite portiuni si totusi nimeni nu arunca cu oua,suruburi,cepe,etc.Nici nu te claxoneaza,nici sa iti faca din lumini.De ce ?? Pentru ca ei circula LEGAL.

Asa ca revenind la subiect daca ai limita de 80,pai mergi cu 80,daca vrei tu sa fugi cu 120 atunci e treaba ta si tu suporti consecintele,dar asta nu inseamna ca trebuie sa te razbuni pe cel din fata sau din spatele tau care circula corect.

Daca considerati ca este off puteti sa imi spuneti si o sa sterg acest comentariu sa nu deranjeze

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Toti conducatori auto care tranziteaza ungaria intampina probleme cu tot felul de acarete gen,,unguru bulan'' care ruleaza cu viteze intre 65 si 78 km /h ,camioanele spar limitate la 75 si iubiti nostri colegi care merg la economie sau au masinile limitate la 81.Nu o sa ma supar niciodata cand am in fata oun camion adr gen bertschi care este limitat la 80 dar ma supar cand am in fata un coleg care urca cu 85,86 si coboara cu 75 ca are masina limitata.din pacate am ajuns sa ne noi intre noi pe soselele europei.in slovacia este interzisa depasirea dar se circula un tranzit de 80 km nu depaseste o ora niciodata de ce nu se poate si in ungaria???                                            Atentie la limbaj!Tot timpul trebuie sa modificam mesaje  care contin cuvinte vulgare!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Nu prea are legatura limita de viteza cu plata la km. Daca lucrezi la o firma buna si ai dispecer bun poti sa faci multi km si daca mergi cu  75 la ora, probleme e ca nu prea imi convine sa  imi petrec tot timpul in camion si prefer sa merg cu 90  chiar si 120  la vale mai risc si depasiri pe ungaria, am riscat si pe Austria si m-au inhatat civilii si o sa mai risc si alteori pt ca asta e viata noastra cel putinn a mea. eu personal ii urasc pe cei care merg cu 80 dar de aici pana la aruncat oua e o distanta mare.Cum spunea si un coleg mai devreme el merge legal eu merg cu 200 dar pe raspunderea mea.

O firma buna plateste la zii nu la km.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

Cornele eu zic sa ....laso mai moale.Ai spus ca tu circulai co 80 kmh.Cum se face ca ai ajuns pana la 96 kmh in momentul cand ai fost depasit ? Asa ai invatat la scoala ? sau ceva prostioara ai zis tu pe statie sau ceva ce numai tu stii.Nu sant de acord cu ce a facut ,dar nici nu te plange pentru ce ti a facut pentru ca si provocarea e de condamnat.Ba mai mult ai si dat fuguta la tatuca ungur sa plangi pe epoletu lui de parca nu ei sant cei care abia asteapta un motiv sa si bata joc si sa rada de noi.  Eu zic sa nu mai faci asa niciodata daca esti un coleg bun

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • Members

ce -ar fi ca prima data sa iti completezi datele de la profil ? apoi sa citesti regulamentul ?,vei descoperi ca aici este un forum ,nu coltul blocului ,asa ca te rog sa te comporti ca atare ,daca esti interesat de un subiect poti comenta fara a ataca sau jigni alti useri,daca nu esti interesat atunci e mult mai usor sa nu comentezi

suntem in secolul vitezei, avem autostrazi prin europa... generatiile sunt altele, nu avem noi timp depovestiri...si patanii ca pe valea oltului 1974...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

parca este ceat lui pitigoi da-I in unu striga doi..aici nu este canalul 22 27.225 MHz...nu stiti datele problemei nu va mai da-ti cu parerea...statii cumintei in cabinele voastre cu perdelele trase asa cum o faceti cand un coleg este talharit,furat,batut pe parcarile din europa... de viteji de genul este este plina Europa...de bratul lung al legi nimeni nu are scapare ca un "sfat"bani pt avocat ai? pe zii ce trece constat cu stupoare si mahnire ca "mafia permiselor de la pitesti"nu a fost starpita.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Cornele, cand o sa intelegi ca o nu o statie pusa pe o masina mica iti da dreptul sa zici "colegu`" la microfon, poti sa vii si tu in "ceata asta de pitigoi" pe care ai binevoit sa o zgandaresti. nu sunt de acord cu modul de manifestare al celui de mai sus, dar se pare ca nici tu nu esti tocmai usa de biserica. asa ca atunci cand nu o sa te mai manifesti ca un copil de gradinita care merge repede la "tovarasa" educatoare sa dea cu "ciocul", s-ar putea sa ai surpriza sa vezi ca restul "pitigoilor" o sa iti dea dreptate!. pana atunci, invata sa respecti regulile(de circulatie, de bun simt, de pe forum) pentru ca nu se stie niciodata cand al de sus te pedepseste.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.