Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Loblaws,Saskatchewan


Vizitator Anonymous

Postări Recomandate

Vizitator Anonymous

  Pentru cei care vor sa lucreze cu contract temporar de lucru in Canada,provincia Saskatchewan,stiu din sursa sigura(am facut revelionul cu un recrutor de la ei)ca firma Loblaws angajeaza soferi dar doar pentru provincia Saskatchewan! Soferii sunt bazati la terminalul din Regina,SK si fac voiaje intre Regina,SKsi Winnipeg,Manitoba,sau in Alberta(Calgary,Red Deer sau Edmonton).Din cate am inteles recruteaza printr-o agentie de plasare din Marea Britanie! Cel mai bine cautati pe internet Loblaws,cautati Loblaws saskatchewan(sau Regina)cautati la resurse umane(sau cum o scrie pe saitul lor,uneori scrie job sau career opportunity) si vorbiti cu recrutorul din Regina! El o sa va dea numele si adresa si no de tel al agentiei din Anglia!Tot pentru Saskatchewan mai recruteaza si SLH!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Anonymous

  La multi ani,Robert,din cate am inteles de la recrutorul de aici angajeaza la greu,dar nu in Quebec,momentan,doar in Saskatchewan! In Quebec lucreaza cu soferi de agentie,nu mi se pare foarte interesant!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

La multi ani, Dan! Baga si tu o sarma cand ai timp. Eu nici acum nu mi-am gasit ceva concret. Am fost la cativa, mai ales din aceia pe care toata lumea i-a recomandat ca "platesc bine". Cand am vazut compansation package si ce cerinte au, m-a bufnit rasul. Ceea ce s-a intamplat pe bune in biroul unei firme de cisterne.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

m fost si la Seabord/Harmac si la QC- Quality Carriers... Aia de la QC voiau si pe mama si pe tata si sa imi dea 62% plus FS din forced dispatch... Brava, maaa! Da' ce ma, am ciunga in par sau ce? Mai rau m-am enervat si am consumat timp si benzina degeaba. Am mai gasit un istet, cu reefer. Totul al meu, inclusiv trailer si el lua 10 % din forced dispatch. Unde or fi facut baietii astia scoala!? Ca tare destepti mai sunt!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 years later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.