Members soferik30 Posted January 4, 2013 Members Share Posted January 4, 2013 Parerea mea e ca trebuie scrisa ori cu litere mai mari ori cu rosu sau alta culoare,e foarte utila dar e foarte rar intrebuintata din acest motiv apar mai multe topicuri pe acelasi subiect.Parerea mea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted January 4, 2013 Moderators Share Posted January 4, 2013 Corect,e foarte utila dar nu se doreste sa se foloseasca,eu personal cred ca este destul de lizibila,numai ca colegii nostri s-au invatat sa le fie dat totul ''mura in gura''.Ai destule exemple in care un user cere informatii postate chiar deasupra comentariului lui,ca sa nu zic pe alta pagina,deci....Totusi colegii mei vor lua in considerare si ideea ta si iti vor da un raspuns ,succes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members costy67 Posted January 4, 2013 Members Share Posted January 4, 2013 De acord ca este utila,asa cum este si regulamentul acestui forum .Functia nu este folosita iar regulamentul nu este respectat.Acelas lucru l-am cerut si eu in privinta regulamentului! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts