Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

incepatori in constanta


Postări Recomandate

  • Members

salut,baietii din constanta care au luat categoriile C si E plus atestatul,unde se pot angaja? imi puteti sugera firme din constanta care accepta tineri fara experienta?nu neaparat pe comunitate merge si intern,am putea incerca la Dedeman sau Arabesque?

Salut omu', sunt din Constanta. Imi poti da un mesaj privat cu id tau si mai discutam. Poti incerca la Elion Import - Export dar la vara, acum nu au nevoie. Masini intre 3,5 si 10 tone frigorifice pentru distributie. am lucrat la ei. Daca iti place somnul nu ai ce cauta acolo. Ma trezeam la 5 dim, sa nu prind arr la pod la Giurgeni , si ajungeam acasa dupa ora 23 , uneori pe la 3, 4 dim, incarcand si plecand iarasi. Sunt zile cand faceam si 800 de km pe zi, si asta in circumstantele urmatoare : "sar'na doamna cumparati inghetata?" daca doreau, trebuia sa o si asez in rafturi. Deci esti sofer, agent , etc. Partea pozitiva, ai parte de multi kilometrii, si esti platit cu varf si indesat pentru ceea ce faci. Poti ajunge si pana la 30 de mil lei vechi pe luna. La arabesque, daca nu ai pe cineva, nu prea sunt sanse. Dedeman nu stiu....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...
  • Members

Salutari colegii ! Pentru cei interesati din Constanta sa lucreze basculante cap-tractor+semiremorca incercati la RENIS ABSOLUT INVESTMENT SRL , nr. tel 0756555011 ! Eu le-am trimis un cv prin toamna dar m-au sunat abia ieri si m-au intrebat daca am experienta pe articulate ; le-am raspuns ca lucrat pe 7.5 T si 10 T si doar patru luni pe TIR prelata si au fost de acord sa vin sa dau o mica proba dar am refuzat politicos pt ca in primul rand am un loc de munca si doi nu mai sunt interesat de bascule in cariera ; doresc sa plec la ATLASSIB sau WABERERS !!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.