Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Augustin Hagiu


Andreas Gluck

Postări Recomandate

  • Members

Pro sau Contra pentru acest om credeti ca a facut ceva bun sau rau?

Augustin Hagiu este la al doilea mandat in fruntea FORT si reprezinta aceasta structura patronala inca din anul infiintarii, 2006. In cei peste 7 ani de activitati patronale in transporturi, el a indeplinit mai multe functii in miscarea patronala: intre 2005-2006 – purtator de cuvant al Asociatiei Transportatorilor Rutieri in Constructii (ATRC), intre 2006-2010 – presedinte al ATRC, intre 2006-2012 – presedinte FORT, intre 2011-2012 – presedinte CNR.

Augustin Hagiu s-a remarcat rapid in randul vocilor patronale din Romania printr-un discurs efervescent, principial si documentat, ce a urmarit in toata perioada reprezentarea intereselor generale ale operatorilor de transport afiliati in raport cu institutiile statului la nivel local si central.

Datorita angajamentelor ferme, cu sprijinul colegilor din patronatele reprezentate, Augustin Hagiu a reusit in numai 6 ani sa puna bazele celei mai solide structuri patronale din transporturi, actionand la nivel national pentru aparitia unui numar semnificativ de asociatii patronale locale si regionale independente.

In plan international Presedintele FORT si CNR s-a remarcat in cadrul unor dezbateri organizate in relatie cu patronate similare din Uniunea Europeana sustinand aparitia IPRU (Uniunea Internationala a Transportatorilor de Pasageri) cu sediul in Turcia si participand totodata la sedinte ale Comisiei Europene sau la discutii pe teme de transport in Parlamentul European.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • 2 years later...
  • Members

A fost o parere personala,mie mi se pare o persoana extrem de priceputa in domeniu.Daca am deranjat pe cineva sa ma scuze.

 

   Da da da .   Nu e vorba de deranj , e vorba de principii .  Cum crezi tu ca ti-ar apara patronul drepturile ?  

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

E usor si comod sa fii " documentat si efervescent " cand ai la dispozitie toate " parghiile si butoanele " necesare ( inclusiv banutii castigati de " utilajele " cu functionare pe baza de paine cu salam si " aditiv " de tip ness ). Ca lider sindical, ar trebui sa-si schimbe radical viziunea, criteriile, optiunile, convingerile, si sa se descurce cu mult mai putine resurse. Nu cred ca o poate face pentru ca a fost initiat la alta " scoala ". Daca s-ar schimba peste noapte  - de ochii lumii , nu poti avea incredere intr-un astfel de om. Inseamna ca " documentarea si efervescenta " sunt imprumutate, preluate, in functie de conjunctura in care se afla. Faptul ca este un vorbitor coerent si convingator nu garanteaza si corectitudine. Avem destule exemple de lideri sindicali, care au schimbat tabara. Daca - teoretic - si el, schimba tabara peste noapte, cine garanteaza ca nu o face din nou, dupa o perioada de timp ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Administrators

Chiar nu inteleg de ce va bateti capul cu acest domn si institutia , cand ei se adreseaza taberei patronale , cei care in urma cu ceva timp impreuna cu untrr cereau responsabilitate exclusiva a soferului in cazul nerespectarii timpilor de munca si odihna , in timp ce parte semnificativa din membrii lor sunt cei care imping si impingeau soferii de la spate . Asa ca .......

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Administrators

Chiar nu inteleg de ce va bateti capul cu acest domn si institutia , cand ei se adreseaza taberei patronale , cei care in urma cu ceva timp impreuna cu untrr cereau responsabilitate exclusiva a soferului in cazul nerespectarii timpilor de munca si odihna ,asta in timp ce parte semnificativa din membrii lor sunt cei care imping si impingeau soferii de la spate . Asa ca .......

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Fiecare are posibilitatea sa decida daca ignora sau nu, o anume situatie, varianta, posibilitate, subiect. In paranteza - eu personal - sper din tot sufletul ca un eventual sindicat al soferilor profesionisti sa nu ajunga la/pe mana unui personaj ca Augustin Hagiu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.