Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Filadelfia Group Bistrita


Postări Recomandate

  • 2 months later...
  • Members

Acum iti spun din auzite...se lucreaza la program,sunt seriosi la bani,se lucreaza singur pe cabina,13 la suta pe extern,majoritatea curse Ro-Fr-Ro...au cam 25 de masini,volvo de 480 euro 5,si 2 bucati de mb actros din 2011... Dar acum mai vor sa cumpere masini,daca nu esti din Bistrita iti asigura transport daca au curse de Tabita prin zona de unde esti tu,nu ia incepatori,se intra greu deoarece majoritatea sunt la ei inca de la infiintare...cam asta stiu eu,sper sa iti fie de folos

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • Members

Tabita e o firma condusa de "pocaiti" mai bine zis pacaliti de satana, ca altfel nu iti poti explica de ce insista patroana Tabita atata de mult pe ideea de ce religie esti. Cheama persoane din orice judet dar alege numai pe cei care au mai lucrat pe autocar eventual autobus. Soferii de tir au sanse minime, iar cei fara experienta nule. Eu am dat examen ieri si va spun pe pielea mea, daca nu esti din judet sau din judetele limitrofe nu merita sa cheltuii banii pe drum numai daca stapanesti BINE autocarul. Examenul se da chiar cu patroana Tabita, si sansele cu pile sunt minime. Te intreaba daca esti fumagar iar daca esti nu e vazut bine, te mai intreaba de timpi de conducere, examenul se da numai in oras in Bistrita fara remorca dupa autocar, la sfarsit anunta pe cei selectati care pleaca intr-o a 2-a proba cu remorca tot in oras si tot cu Tabita in dreapta. Cam asta in mare despre examen, despre plata , veniri acasa si curse intrebati la cine lucreaza la ei, succes!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 months later...
  • Members

Salutare tuturor ... ma intereseaza daca ma poate informa si pe mine un coleg ...in cadrul firmei Filadelfia Transport marfa ... acele tiruri volvo albastre sunt automate sau manuale ? pe diagrame sau tahograf ... se lucreaza pe comunitate ?...daca da ...cat timp si care ar fi plata... ...astept un raspuns...va multumesc :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.