Members Florinel-Trans.SRL Posted January 23, 2013 Members Share Posted January 23, 2013 Cunoasteti pe cine-va care are o priza de putere pentru basculare . Masina Iveco eurotech cursor , din 2001 cu cutie semiautomata . Multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members andreidac Posted January 26, 2013 Members Share Posted January 26, 2013 Cunoasteti pe cine-va care are o priza de putere pentru basculare . Masina Iveco eurotech cursor , din 2001 cu cutie semiautomata . Multumesc Nu iti trebuie priza , iti trebuie un cuplaj care intra pe priza de la pompa ... nu trebuie sa schimbi priza ... revin eu mai tarziu sa iti zic de unde am luat ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Parvu Posted August 7, 2013 Members Share Posted August 7, 2013 Salut. Am cumparat acum 2 luni 1 Iveco eurotech cursor 440, de 430CP. I-am facut o revizie tehnica la motor, am Reconditionat turbina la o firma specializata din Brasov, am schimbat toate filtrele posibile pe masina, si am plecat cu ea la treaba. Dupa cateva curse, constat ca, consumul niciodata nu l-am avut mai mic de 43%, ba mai mult de atat, a fost si de 50%. Tin sa precizez ca masina cara la frig, niciodata nu a avut mai mult de 21tone, ba mai mult a avut si 10 tone si tot peste 43%consum. Am mers cu ea in toate felurile, dar cel mai mult am cautat sa o tin pe plansa verde de turatii. Are cutie manuala, ceea ce ma "avantajeaza". Am fost cu ea la service, i-a pus tester pe ea, si nu ii spune nimic. Ce sa ii mai fac? Mutumesc, o zi buna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ioan ioan Posted October 5, 2013 Members Share Posted October 5, 2013 este esagerat consumul ai consultat un mecanic ? eu am 30 de iveco la firma la prelata si cara tot 24 tone si nu au consum mai mare de 32 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts